D J V A H I D (22-10-08), Fog (22-10-08), Majid OC (22-10-08), Persiastore (22-10-08), Quick (22-10-08), saeed25 (23-10-08), sAsAn.K (22-10-08)
خیلی فکر کردم که اینو بنویسم یا ننویسم و بالاخره نوشتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه یک مدت هست فشار کاری روم زیاد شده و دیگه زیاد نمی تونم به انجمن سر بزنم
اگر بدی از ما دیدید به بزرگی خودتون ببخشید
انشالله اگر تونستم سعی میکنم سر بزنم ولی اگر نتونستم دیگه .....
گاه باید چیزی را از دست داد تا چیزی را به دست بیاوری
با تشکر
D J V A H I D (22-10-08), Fog (22-10-08), Majid OC (22-10-08), Persiastore (22-10-08), Quick (22-10-08), saeed25 (23-10-08), sAsAn.K (22-10-08)
|
|
موفق باشی دوست عزیز،
من توفیق آشنایی زیادی باشما نداشتم ، به هرحال امیدوارم همیشه موفق و کامیاب باشی.
البته شما در اوج سقوط نکردید و انشاالله هیچ وقت در زندگیتون سقوط رو تجربه نکنید.
شما در اوج خودتون کنار رفتید.. این کنار رفتن با ارزشه ، اما سقوط نه.
ارادتمند.
دوست من امیدوارم در زندگی همیشه موفق باشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همیشه از تاپیک های دانلود بازی که میذاشتی لذت میبردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرزوی خوشبختی برای شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میلادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Labyrinth (22-10-08)
خداحافظ امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(یه مدت تو فروم خداحافظی زیاد دمیبینیم انشاالله به همین تعداد تاپیک برگشت هم ببینیم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Labyrinth (22-10-08), Overclocker (22-10-08)
سلام
امیدوارم موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی دیگه به ذهنم نرسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدرود یا حق
کاربر شهرسختافزار
امیر منو تنها نزار رو قلبم پا نزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کجا میری ای خائن وایسا تا منم بیام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بدی از ما دیدید به بزرگی خودتون ببخشید
انشالله اگر تونستم سعی میکنم سر بزنم ولی اگر نتونستم دیگه .....
ما هم همینطور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بچه ها خدا حافظ ما هم رفتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه حلال کنید
|
|
کاربر افتخاری انجمن
دلمون برات تنگ میشه امیر جان.
امیدوارم هر جا که هستی موفق باشی و بازم به ما سر بزنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک مدت نمیتونم زیاد فعالیت کنم برای همین این تاپیک رو زدم البته این رو بگم درخواست ها رو جواب میدم و تا اونجایی که بتونم میام و سر میزنم
اگر خدا خواست و سرم خلوت شد با نوع دیگه ای از من برخورد خواهید کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه شما عزیزان امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (23-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رفتی ، همه چی رفت ، همه دلبستگی رفت**** وقتی رفتی دوباره پنجره خالی ....
واقعا حیفه همه دوستان مون دارن میرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تو این دور زمونه از پای اینترنت نشستن آدم اموراتش نمی گذره من به دوستان حق میدم
فقط 30 دقیقه در روز هم جای خالی شما رو برای ما پر می کنه پس اگر وقت کردین حتما بیاین
امیر جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (22-10-08)
कभी हार
طبق قانون جدید ایجاد همچین تاپیک هایی زین پس ممنوع میشه چون هر فردی بخواد یک تاپیک بزنه انجمن بی نظم میشه اما این تاپیک به قوت خودش باقی خواهد موند .
امیر جان برو ولی زود برگرد دلمون تنگ میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks