قالب بسیار عالی و سنگینیه و جلف نیست
من چند تا نظر دارم در مورد این قالب :
اول اگه رنگ لینکها آبی بشه خیلی عالی میشه یعنی مثلا وقتی میخوایم بریم روی یک لینک (بعنوان مثال روی یک انجمن یا یک زیرمجموعه و یا یک پست) رنگش کمرنگ تر هم میشه اگه رنگشون عوض بشه که مشخص بشه اینها لینک هستن خیلی عالی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه آخرین ارسالهای انجمن اگه بصورت اسکرول باشه که تو هر صفحه جدید پست جدید نشون داده بشه به نظر من بهتره تا اینکه آخرین ارسالها بصورت ثابت باشه
و سوم اینکه وقتی روی یکی از آخرین پستها کلیک میکنیم تو همون صفحه باز میشه و اگه تو یه صفحه جدید (Open in new window) باز بشه خیلی بهتره (معمولا یک لینک همیشه تو یک صفحه جدید باز میشه)
و بدتر اینکه صفحه اول تاپیک رو باز میکنه که بهتره صفحه آخر باز بشه (با توجه به تاپیکهای با صفحات بیش از یک صفحه)
آخریش هم اینکه
دستتون درد نکنه باز بگم خیلی عالی شده خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.: فرید .: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks