arven_andomil (03-08-07), Emperatour (03-08-07), F A R I D (04-08-07), FireFox (03-08-07), hOjjAt_PcNeTwOrK (03-08-07), KING (03-08-07), M A H R A D (04-08-07), Quick (04-08-07), X Ray (03-08-07)
कभी हार
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز و گرامی انجمن های پی سی نتورک ...
چنانچه اطلاع دارید در پی تحریم کشور آمریکا علیه ایران دیتاسنتر های آمریکایی مانند LT ، DataBank و ... در صورتی که فردی گزارشی مبنی بر غیر قانونی بودن استفاده سایت های ایرانی از این دیتاسنتر ها بدهد و خواستار رسیدگی آن شود دیتاسنتر های آمریکایی مجبور به اخراج آن سایت با فورجه چندین ساعته هستند ...
دقیقا 5 روز پی سی نتورک را فردی که شناسایی شده است به دیتاسنتر گزارش داد و ایمیل زمانی به دست من رسید که تنها 5 ساعت فرصت برای تصمیم گیری داشتم که در غیر این صورت پی سی نتورک از سرور اخراج شده و ... ! در نتیجه بعد از گفتمان با نماینده ایرانی سریعا تصمیم به انتقال به اولین سرور خارج از آمریکا گرفتیم و خوشبختانه توانستیم در عرض این چند ساعت کلیه اطلاعات فایل ها و دیتابیس را به سرور تازه راه اندازی شده در انگلستان انتقال دهیم . اما سرور تازه راه اندازی شده بود و دقیقا یک روز صرف تنظیم کردن و راه اندازی آن کردیم ( دقیقا روز بعدی که به انگلستان رفتیم که دوستان می گفتند چرا سایت Not Found میده ! ) دو روز پیش با تنظیمات سرور سایت اصلی و انجمن راه اندازی شد اما دیتابیس ماله 3 مرداد بود ! در نتیجه دوباره گزارش کردیم به انگلستان و یک روز راه اندازی دوباره سایت و انجمن زمان برد . نهایتا دیروز دیتابیس و فایل های سایت اصلی به اخرین تغییرات بازگشت اما انجمن به دلیل مشکلات در انتقال قالب و دیتابیس آسیب دیده بود که با گزارش به انگلستان و صبر یک روزه بالاخره آخرین دیتابیس سایت اصلی و انجمن بدون مشکلات دوباره راه اندازی شد .
---------------------------------------------------------------
این بود شرح مشکلاتی که لازم بود عرض کنم چراکه در این چند روزه شایعه های فراوانی ایجاد شد ...
حال که 4 روز انجمن به عبارتی Down بوده و دوباره راه اندازی شده است جا دارد از تمامی مدیران ، کاربران و ... پوزش بخواهیم در حالی که ما هیچ تقصیری نداریم جز اینکه 4 شبانه روز هست کم خوابی و کار مداوم بسیار خسته شده ایم ...
با عرض پوزش و شرمندگی بابت چهار روز دان تایم امیدوارم با انرژی مضاعف بنده و دوستان عزیز تیم مدیریت انجمن دوباره به بروز بودن و روال خودش ادامه دهند .
با وجود تمامی مشکلات این چند روزه چندین قالب جدید برای انجمن فارسی و طراحی شده هست که تا چند روز آینده اضافه خواهد شد که دوستان مطابق سلیقه خود از قالب انجمن استفاده کنند ...
موفق و پیروز باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
arven_andomil (03-08-07), Emperatour (03-08-07), F A R I D (04-08-07), FireFox (03-08-07), hOjjAt_PcNeTwOrK (03-08-07), KING (03-08-07), M A H R A D (04-08-07), Quick (04-08-07), X Ray (03-08-07)
|
|
ایول شهریار جان ایول !!!!!!!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی واقعا خدا سایه ات را از سر انجمن و سایت بر نداره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این چند روزه یکم سخت گذشت اما الان که دیدم همه چی مثل قبل هست خیلی خوش حال شدم ...
من اساسی کمک می کنم انجمن دوباره شیر شه ...
موفق باشید
سپهربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
کاربر شهرسختافزار
من هم با اینکه تازه وارد این انجمن هستم اما خدا وکیلی این چند روزه دلم می خواست هر چه زود تر باز بشه ...
آقا شهریار خیال راحت انجمن آپدیت کامل میشه ...
سپاس
اف اف
چشم حسودان كور
كه تو اين چند روز كلي تبليغ منفي كردن
شهر سخت افزار و پي سي نتورك با قدرت بيشتر و انرژي بيشتري باز گشت
به تمامي همكاران مديران ادمين ها تبريك ميگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (03-08-07)
کاربر افتخاری
تبریک میگم و خسته نباشید.
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
حق آب و گل داره
از راه اندازی مجدد فروم بسیار خوشحال شدم و تبریک میگم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بنده هم از راه اندازی انجمن (با مشکلات عدیده) بسیار خوشحالم و امید دارم که با کمک دوستان و
به یاری خدا انجمن رو بهتر از سابق رو به جلو ببریم انشاالله
با تشکر
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
خوبين؟
ميگم تو مگه چقدر پول داري هي سرور عوض ميكني؟!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين آمريكا هم شورشو در آورده ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي منم تبريك ميگم كه پيسينتورك دوباره راه اندازي شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
حجتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H O J J A T برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره در مورد پول حرف نزنیم که رقم سروری که فقط ما روش باشیم دوستان می دونند نجومی هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
یه خسته نباشید درست و حسابی خدمت آقا شهریار.
قدم به قدم از صفر تا بی نهایت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks