D J V A H I D (10-12-09), N@VID (21-11-08)
कभी हार
خدمت شما :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=13264
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (10-12-09), N@VID (21-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من حجت رو بر شما تمام مي کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اميد خدا من روز يکشنبه از ساعت 10 صبح تو نمايشگاه هستم ...
با اين حرکت حفا رو برديم زير سوال !
اين هم عکس من براي شناسايي دوستان:
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=13264&p=114506
D J V A H I D (10-12-09)
مدیر بازنشسته
من از نظر سخت افزاری نگفتم .. اصلا تخصص و کار من سخت افزار نیست .. از نظر نرم افزاری گفتم مفت نمی ارزه و 100 % مطمئن هستم که امسال هم همینه
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
مي گم با اين روشي که اعضاء انجمن دارند ميرن ، سال ديگه يک غرفه بايد تو الکامپ بگيريم !
من بشم نمايندگي کولر مستر !
علي عزيز بشه نمايندگي آنتي ويروس !
جناب مهدي موسوي اموزش اورکلاک !
جناب شهريار خان هم مدير داخلي !
حسين عزيز هم روابط عمومي !
علي عزيز هم آموزش ساخت کيس !
بهادر عزيز هم مشاور سخت افزار !
آقا مجيد گل هم آموزش ساخت کولينگ !
و الا آخر ...
ALIRE7A (21-11-08), D J V A H I D (10-12-09), good_punisher (22-11-08), Majid OC (22-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وارد کردن و نمايندگي گرفتن نرم افزار اگر ضرر نداشته باشه ، سود نداره !
اون هم خيلي واضح هست ! کدام يک از ما از نرم افزار اورجينال استفاده مي کنيم ؟!
يک نرم افزار مي خريم با 1000 تومان ... بعضي وقت ها هم نهايتش يک کينگ مي خريم 12 هزار تومان !
با اين که اگر قيمت اورجينال تک تک اون نرم افزار ها رو جمع کنيم ، رقم نجومي بدست مي ياد ...
در نهايت تو نمايشگاه هم نهايت چند تا شرکت مي آيند که مثلا يکيش همين کينگ و ام آرتي هست ...
D J V A H I D (10-12-09)
کاربر شهرسختافزار
عزیزان ودوستان یک
پیشنهاد
اگه زحمتی نداشته باشه
با یک دوربین جمع و جور کامپکت البته با فلاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب ومیزون
گزارش هر روز رو با تعدادی از غرفه ها دقیق در یک تایپیک بزارید برای شهرستانی ها و هم چنین کسانی که نتونستن در نمایشگاه حضور داشته باشن
از غرفه گرین گرفته تا بقیه
هر روز بخشی از نمایشگاه و کامل و طی چند روز برگزاری یک جمع بندی ونتیجه گیری و قیمت و سوال وجواب
مثلا من بودم اونجا حتما از مسولان سازگار یا هر کس که وارد کننده انودیاست خصوصا کارتهای جدید
می پرسیدم بابا تا کی می خواهید کارت رو دونه دونه با قیمت نجومی بفروشید
قیمت های روز دنیا رو دارید حتی برند خودتون.
و حتما جواب می خواستم
و اگه نداشتند می گفتم منتظر فروش زیاد باشید تا اخر زمانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 23-11-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
D J V A H I D (10-12-09), good_punisher (22-11-08), Majid OC (22-11-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیزان ودوستان یک
پیشنهاد
مثل سایت های معتبر دنیا
اگه زحمتی نداشته باشه
با یک دوربین جمع و جور کامپکت البته با فلاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب ومیزون
گزارش هر روز رو با تعدادی از غرفه ها دقیق در یک تایپیک بزارید برای شهرستانی ها و هم چنین کسانی که نتونستن در نمایشگاه حضور داسته باشن
هر روز بخشی از نمایشگاه و کامل و طی چند روز برگزاری یک جمع بندی ونتیجه گیری و قیمت و سوال وجواب
مثلا من بودم اونجا حتما از مسولان سازگار یا هر کس که وارد کننده انودیاست خصوصا کارتهای جدید
و حتما جواب می خواستم
و اگه نداشتند می گفتم منتظر فروش زیاد باشید تا اخر زمانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
D J V A H I D (10-12-09)
کاربر شهرسختافزار
عزیزان ودوستان یک
پیشنهاد
اگه زحمتی نداشته باشه
گزارش هر روز رو با تعدادی از غرفه ها دقیق در یک تایپیک بزارید برای شهرستانی ها و هم چنین کسانی که نتونستی در نمایشگاه حضور داسته باشن
و حتما جواب می خواستم
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
D J V A H I D (10-12-09)
مدیر بازنشسته
اگر دید شما نسبت به نرم افزار اینه دیگه حرفی نمیمونه ... منظورم اینه که کاری جز تقلید از روش قدیمیا و روتین شدن نرم افزار ها کاره خاصی بلد نیستن .... اصلا صحبت کینگ و ام آر تی و فروش تقلبی نرم افزار و اوریجینال بودن و ازین صحبتا نیست ...دید من روی تولید نرم افزار هست .... پس بزارین کل حرفامو بزنم این نمایشگاه شده 4 تا سی دی فروشی ، کتاب فروشی و کارت اینترنت فروشی رو جمع کردن شد نمایشگاه کامپیوتر اونم توی حیطه نرم افزار ... به جای اینکه آدم ازشون ایده بگیره و توی همایش هایی که برگزار نمیکنن شرکت کنیم و چیز جدیدی یاد بگیریم فقط میریم اونجا و حداکثر 4 تا سی دی میخریم و میایم بیرون که همون سی دی ها رو توی پاساژ ایرانیان هم میشد گیر اورد ... نمایشگاه برگزار میکنین که چی ؟ ( التبه توی حیطه نرم افزار )
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
آخرین ویرایش توسط Surpriser در تاریخ 23-11-08 انجام شده است
D J V A H I D (10-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks