برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله کاملا درسته این کار چند روزی بود که مشکلش به خاطر همون MyBB اصلا درست نمیشد تا اینکه به اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه رسیدیم که بصورت دستی اینکارو بکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت سعید عزیز هم عرض کنم که شخصا باسه من مهم نیست که تو سپتامبر عضو شدم یا تو نوامبر
اما سعید جان چون آقا شهریار گفت منم خدمت شما بگم که اونروزی که سر انجمن موبایل آقا شهریار با شما تو
مسنجر بحث میکرد (اگه یادتون باشه) ، بنده تقریبا یکماه پیشش تو انجمن عضو شده بودم اما فعالیت نداشتم
که مدرکش هم پیغام خصوصی هست که به تاریخ 10-6-2006 شهریار باسم تو پی سی فرستاده و خوشبختانه هنوز هم
دارم که اگه خواستی بگو برات بفرستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اینحال تاریخ عضویت شما هم در سپتامبر ثبت شد .
قربان شما
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks