سلام دوستان ...
شهر سخت افزار در جهت تکمیل تیم تحریریه خود نیازمند یک نویسنده پاره وقت در بخش های سخت افزار ، لپ تاپ ، تبلت و اسمارت فون هست . از عزیزانی که تمایل به همکاری دارند برای اطلاع از شرایط ، مزایا و ... به من پی ام بدند .
شاد باشید .
कभी हार
سلام دوستان ...
شهر سخت افزار در جهت تکمیل تیم تحریریه خود نیازمند یک نویسنده پاره وقت در بخش های سخت افزار ، لپ تاپ ، تبلت و اسمارت فون هست . از عزیزانی که تمایل به همکاری دارند برای اطلاع از شرایط ، مزایا و ... به من پی ام بدند .
شاد باشید .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (07-09-13), 7970 (23-09-13), alksdj (21-04-13), D J V A H I D (07-09-13), ess_1362 (21-04-13), javadshahvand (08-09-13), mehrdad_ab (17-04-13), mojtaba79 (13-03-17), nima_hl (24-09-13), Olesius (17-04-13), Pami (07-09-13), PUMAOC (19-04-13), smrbh (18-04-13), SOHR@B (23-04-13), ViViD (19-09-13)
|
|
कभी हार
کماکان شهر سخت افزار استخدام می کند ...
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
دوستان نویسنده تبلت و اسمارت فون استخدام شد .
در زمینه سخت افزار و لپ تاپ کماکان نیازمند نویسنده ایم برای تیم خبری و در صورت وجود پتانسیل همکاری برای مقالات و ... .
شاد باشید .
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
با سلام
میتونم از شرایط کاری با خبر بشم؟
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام شهریار جان , شرایطشو برام ارسال کنید . اگه بتونم حتما بهتون ملحق میشم
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kimiya-t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشرایط برای شما دو عزیز ارسال شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REd30b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
عرض ادب شهریار جان.
در زمینه سخت افزار و شبکه میتونم کمک کنم.
شرایط به چه صورت هستش شهریار جان؟؟؟
راستی در زمینه مدینگ یک مقدار بسیار یادی مقاله دارم که اگر درسها اجازه بده به زودی حاظرشون میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-09-13), 7970 (20-09-13), M A H R A D (18-09-13), Shahryar (18-09-13)
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamed DC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حامد جان ...
شرایط همکاری در تیم تحریریه را براتون پی ام کردم .
در رابطه با مودینگم خیلی عالیه اگه بتونید تاپیک های آموزشی در این زمینه بزنید و یا مقالاتتون را در اختیار ما و بقیه دوستان قرار بدید .
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (18-09-13)
कभी हार
کماکان علاقه مندان میتونند درخواست همکاری بدند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
سلام شهریار عزیز
لطفا شرایطش رو برای من هم ارسال کنید.
ممنون.
Shahryar (23-09-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks