D J V A H I D (02-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من هم تبریک میگم!
فصل بهار همیشه برام زیبا بوده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
D J V A H I D (02-12-09)
سلام...
منم پيشاپيش ( چند روز بيشتر نمونده) اين عيد بزرگ و فرخنده رو به تمامي ايرانيان عزيز و كاربراي عزيز اين سايت تبرك ميگم.
اميدوارم سال خوشي به همراه سلامتي و موفقيت داشته باشيد.
D J V A H I D (02-12-09), Ramin_Zero1818 (18-03-08)
|
|
مبارکه به اميديه موفقيت روز افزونه خودمون و اين انجمن آينده دار
D J V A H I D (02-12-09)
من هم سال نو رو به تمامی اعضای پی سی نت ورک تبریک عرض میکنم و سال پر برکتی رو برای شما و خانواده محترمتون ارزومندم .
ان شاالله سال جدید برای همه خوش یمن باشه
من از دوم فروردین تا 14 فروردین در شمال هستم . اگه بتونم از کافی نت بخش موسیقی رو اپ میکنم .
به امید موفقیت رو افزون شما .
اردتمند حسین
یا علی
D J V A H I D (02-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من هم اين عيد باستاني رو به همه دوستان تبريك ميگم و اميدوارم سال خوب و پر باري رو در پيش داشته باشيد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (02-12-09)
کاربر شهرسختافزار
با تبريك سال جديد.وعيد عزيز نوروز و ارزوي موفقيت روز افزون به همه اعضاي فروم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
D J V A H I D (02-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها عید همه مبارک.
امیدوارم در کنار خانواده هاتون شاد باشید
با هم در کنار هم با پی سی نتورک سال خوبی داشته باشیم.
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (02-12-09)
عضو VIP شهر سختافزار
با عرض سلام
بله سال جدید و نوروز رو در پیش داریم . بنده به تمامی اعضای محترم PcNetwork و خانواده های محترم این عید
رو تبریک عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم که سالی همراه با برکت و سلامتی در پیش داشته باشیم انشاالله
از این فرصت استفاده میکنم و یک خسته نباشید جانانه میگم به تمام دوستانی که با تمام مشکلات و کمبودها ما
رو همراهی کردند تا تونستیم انجمن رو به این گونه ای که ملاحظه میفرمایید برسونیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقدیم به همه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (02-12-09)
|
|
Administrator
سلام به تمامی دوستان
بنده هم عید نوروز رو به همه دوستان پی سی نتورکی تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالله سال موفقیت آمیز و پربرکت و سرشار از سلامتی برای همه دوستان باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
D J V A H I D (02-12-09)
سلامتی .تندرستی . سرافرازی
سال خوبی برای همه ارزومندم
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
D J V A H I D (02-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks