PCN خانه دوم من!
یادم میاد یه زمان که حتی آدرس PCN هم این نبود (shahrsakhtafzar.com/forum). اون موقه کسی بود به اسم پسر تنها که دیگه الان تنها نیست و شده یه همسر مسئولیت پذیر برای همسر گرامیش و یه پدر خوب برای دختر کوچولوش (King).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه سعید امپراطور بود که من رو با اینجا آشنا کرد و گفت بیا تا با هم اینجا همکار باشیم (قبلا توی وبلاگ پنتیوم مرحوم همکار بودیم). برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه بهادر بود که خیلی بچه بود...سعی میکرد که دوستان زیادی پیدا کنه و پیدا هم کرد.تجربیات زیادی پیدا کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...اما این وسط یه BSB United بود که خیلیا هیچ وقت نتونستن شناسایی دقیقی ازشون داشته باشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل حرفم اینه با قدم های اول اینجا مثل نوزادی به نظر میومد که توانایی راه رفتن نداره اما داشت یاد میگرفت. حالا دیگه یک جوان پر تجربه شده که راه رفتن بلده! دویدن بلده! پریدن بلده!!!
تبریک میگم به خودم که دوستان به این خوبی دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...تبریک میگم به شما که کنار هم بودن و با هم بودن رو یاد گرفتین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و تبریک میگم به PCN که انقدر طرفدار و دوست دار داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks