قالب های خوبی هستند ولی مایلم در نسخه های بعدی نباشند .
تنها دلیل :
تنوع هم لازمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قالب های خوبی هستند و مایلم در نسخه بعدی هم باشند .
قالب های خوبی نیستند و مایلم در نسخه های بعدی نباشند .
همکار سابق انجمن
قالب های خوبی هستند ولی مایلم در نسخه های بعدی نباشند .
تنها دلیل :
تنوع هم لازمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 01-06-08 انجام شده است
|
|
कभी हार
دوست عزیزم این نظرسنجی تنها در مورد این قالب هاست نه قالب های دیگه ای ! و مهم تر اینکه هر انجمن با یکسری قالب شاخص برای خودش کار میکنه . این امکان داره که در آینده نزدیک ما قالب های دیگه ای هم طراحی کنیم و به نظر سنجی بگذاریم برای پیشفرض اما این نظرسنجی فقط و فقط به این قالب ها مربوط هستند و فعلا جایگزین این ها قالب پیشفرض vBulletin هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bi TaFaVoT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
همکار سابق انجمن
eee
پس من نظرم عوض میشه اگه قرار باشه قالب پیشفرض بیاد بجا این ها
من نظرم عوض شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر کردم شما قصد دارین قالب جدید جایگزین کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 01-06-08 انجام شده است
قالب ها خوب هستن و خیلی مایلم باشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (11-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks