سلام به تمام دوستان
من اميد هستم بچه محله امام رضا (ع) ترم آخر مكانيك به كامپيوتر علاقه دارم
کاربر شهرسختافزار
سلام به تمام دوستان
من اميد هستم بچه محله امام رضا (ع) ترم آخر مكانيك به كامپيوتر علاقه دارم
ViViD (15-04-11)
|
|
منم اميد هستم
از تهران 20سال دانشجوي رشته الكترونيك دانشگاه گرمسار
ravegoat (22-04-11)
کاربر شهرسختافزار
باسلام من تینا هستم 17ساله ازتهرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (06-06-11), green day (29-04-11), Ramin_Zero1818 (03-05-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
احمد هستم از ملایر خیلی به مباحث سخت افزار علاقه دارم.
توی بخش سخت افزار واقعا جای تبلت خالیه
مدیر سایت اگه امکان داره بخش ویژه تبلت رو راه بندازه
با تشکر
D J V A H I D (06-06-11), nima_hl (12-05-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام من خلیل هستم از مشهد
اولین باره که عضو انجمنی می شوم
از آشنایی شما خوشحالم
D J V A H I D (06-06-11), ravegoat (23-05-11)
کاربر شهرسختافزار
بسم الله الرحمن الرحیم
من صالح رستمانی از گرگان رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات خوشحالم که به جمع شما بزرگواران اضافه شدم
اینم وبلاگمه http://ilvar2011.mihanblog.com برای کمک به دانشجو هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل پیوست 5516
D J V A H I D (06-06-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من محمد مهدی خلیلی هستم.
من در زمینه ی Visual Basic فعالیت میکنم.
نیاز به یک همکار دارم تا به من کمک کند.
ایمیل من:
mahdi2011.m@gmail.com
برای همکاری یا آشنایی به من ایمیل کنید.
Mohammad Mahdi Khalily
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......
D J V A H I D (06-06-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من مریم هستم
کامپیوتر خوندم
و 23 سالمه
:)
D J V A H I D (06-06-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
بهناز هستم، دانشجوی ترم 6 نرم افزار دانشگاه آزاد پرند، به مباحث سخت افزاری علاقه دارم از نحوه عملکرد سی پی یو و بافرینگ گرفته تا پیکربندی هارد دیسک به نظر من سر در آوردن از تکنولوژی باعث می شه تو برنامه نویسی دید خوبی پیدا کنم
D J V A H I D (06-06-11)
عضو VIP شهرسختافزار
به همه عزیزانی که به تازگی به جمع خانواده بزرگ پی سی نتورک و شهر سخت افزار پیوستن خوش آمد و خیر مقدم عرض میکنیم ...
mehrdad_ab (07-06-11), ravegoat (21-06-11), Rezasam1 (07-06-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks