سلام خوشحال در يك جمع حرفه ايها هستم و صميمي
من كوچيك همتون مسعود از بوشهر و شيراز هستم متولد 1366
تخصوص هم در زمينه سوزوندن قطعات هست اگر راهنمايي خواستيد در خدمتم
سلام خوشحال در يك جمع حرفه ايها هستم و صميمي
من كوچيك همتون مسعود از بوشهر و شيراز هستم متولد 1366
تخصوص هم در زمينه سوزوندن قطعات هست اگر راهنمايي خواستيد در خدمتم
|
|
कभी हार
سلام مسعود جان ، خوبی شما ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویت شما ، دوست قدیمی را هم به خانواده پی سی نتورک تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم از اطلاعات همدیگه در اینجا استفاده کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
سلام مسعود جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدی به خانواده صمیمی پی سی نتورک
ارادت داریم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
پوریا از تهران هستم متولد 68 .
به خاطر بالا رفتن اطلاعاتم در زمینه ی سخت افزار عضو سایت شدم.
همچنین استفاده کردن از اطلاعات شهریار!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط poorya_l برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام پوریا جان ، خوبی عزیزم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خانواده بزرگ پی سی نتورک ، خوش اومدی و امیدوارم بتونیم در کنار هم ساعات خوشی را داشته باشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک سوال من شما را نمیشناسم ، شما منو میشناسید ؟ چون این جمله آخرتون یکم برام عجبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این وجود پوریا جان اینجا استادان زیادی هستند که بنده شاگردشونم و امیدوارم بتونی ازشون چیز یاد بگیری ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
دادا مسعود چطوری؟ خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسعود جان خوش اومدین به PCNetworkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا شما همونی هستی که... آره؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم عماد هستم از مشهد، از اینکه شما را اینجا میبینم واقعا خوشحال شدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم دوستان خوبی بشیم رئیس!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
SSA Super V.I.P
این امیر علی که میبینید همونطور که خودش گفت ، استاد اوراق کردن وسایل الکترونیکیه ، PSP که خرید ، به ساعت نکشید همه چیزشو پهن کرد رو زمین ، X360 که خرید قسم خورد که دستش نزنه ، ولی زد زیر قولش و باز کرد و خدا میدونه چه بلاهایی سرش در آورد ! البته X360 اش طوریش نشده و راحت کار می کنه !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
SSA Super V.I.P
Lord_theOne عزیز به جمع ما خوش اومدی .
دوستان ، این Lord_theOne عزیز یکی از بچه های گل روزگار هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
منم دیروز ثبت نام کردم و اسمم علی هست به منم تبریک بگیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks