من هم کوچیک همه دوستان عزیز سعيد هستم از تهران . عشقم فعاليت در اين انجمن صميمي هست . اميدوارم مفيد واقع شوم
ID من هم اينه:codename2007@yahoo.com
بيشتر در زمينه موبايل كار ميكنم . در بقيه قسمتها هم فعاليت خواهم كرد
حق آب و گل داره
D J V A H I D (10-03-10), Labyrinth (07-01-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من بهزادم متولد 1369
همکار سابق انجمن
به خانواده ی پیسی نتورک خوش آمدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط perspolis69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان من محمد هستم از تهران امیدوارم بتونم عضو مفیدی باشم.
تخصصم کامپیوتر یا به عبارت بهتر کارم کامپیوتر هست.
واقعا انجمن مفیدیه.تشکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fog (07-07-08), M A H R A D (06-07-08)
محمد جان ورودت رو به انجمن پی سی نتورک تبریک میگم و امیدوارم ساعات خوبی را در انجمن سپری کنی و هر روز بر اطلاعاتت و اطلاعاتمون اضافه بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با امید موفقیت برای شما امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
سلام محمد جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را به انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم ! امیدوارم بتونیم در کنار هم به کمک دوستان دیگه اطلاعاتمون را به اشتراک بگذاریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید فعالیت شما در انجمن ها ...
با آرزوی ساعاتی خوش برای شما
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
سلام به تمامی دوستان
اسم کوچیک من علی هست و فعلاٌ 17 ساله هستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به وبلاگ نویسی علاقه ی خاصی دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حتضر هم دارم طراحی صفحات وب رو تمام می کنم
با آرزوی مفوقیت خودم و تمامی دوستان در این انجمن
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه ي دوستان عزيز
من حامد عضو جديد اين تالار هستم
خوشحالم كه عضو اين سايت شدم
در زمينه ي شبكه و نرم افزار نسبتا تخصص دارم
در ضمن مدير سايت www.fanavari-it.ir نيز هستم
به سايتم حتما سر بزنيد و نظر بديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
همگی به انجمن خوش اومدید.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز سایت شما باز نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks