Fog (07-07-08), M A H R A D (06-07-08)
سلام دوستان من محمد هستم از تهران امیدوارم بتونم عضو مفیدی باشم.
تخصصم کامپیوتر یا به عبارت بهتر کارم کامپیوتر هست.
واقعا انجمن مفیدیه.تشکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fog (07-07-08), M A H R A D (06-07-08)
محمد جان ورودت رو به انجمن پی سی نتورک تبریک میگم و امیدوارم ساعات خوبی را در انجمن سپری کنی و هر روز بر اطلاعاتت و اطلاعاتمون اضافه بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با امید موفقیت برای شما امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام محمد جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را به انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم ! امیدوارم بتونیم در کنار هم به کمک دوستان دیگه اطلاعاتمون را به اشتراک بگذاریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید فعالیت شما در انجمن ها ...
با آرزوی ساعاتی خوش برای شما
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام
من علی هستم
18 سالمه
وبلاگ مینویسم
به شدت به IT علاقه دارم(منظورم همه مباحث در این باره!)
الان psp بازی میکنم!
امیدوارم بتونم اطلاعاتم رو به خوبی در اختیار دیگران قرار بدم
انجمن خوبیه خوشم اومد (اولین دلیلش وجود URL!)
:My Nickname®ângê®
Fog (07-07-08)
علی جان خوش اومدی به پی سی نتورکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ® â n g ê ® برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم در خانواده بزرگ پی سی نتورک موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
سلام محمد آقا به PCNetwork خوش اومدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما خوشحال میشیم در مورد قیمت قطعات هم مارو راهنمایی کنین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ® â n g ê ® برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش آمدید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
سلام به همهمن علی هستم .از آباده.عاشق بازی های کامپیوتری .بازی مورد علاقم هم دوتا هست.در مورد ویندوز و این ها هم تقریبا واردمامیدوارم بتونم تو این فروم مفید باشم
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Fog (07-07-08)
سلام علی جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خانواده صمیمی و در عین حال تخصصی پی سی نتورک خوش اومدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم بتونیم در کنار هم انجمن را که بالا میبریم ، روزگار خوبی هم داشته باشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با آرزوی بهترین ها برای شما دوست عزیزم ، علی جان
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خیلی خوش اومدی !!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نام کاربری نو مبارک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونم از اطلاعاتون در ضمینه PSP استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان به ما لطف دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks