M A H R A D (16-01-08), Trance (16-01-08)
سلام به همه.
من رامین هستم
21 سالمه دانشجو نرم افزار.
اهل تهران.
روزگارم بد نیست.
تکه نانی ....
जीवन एक धोखा है.
M A H R A D (16-01-08), Trance (16-01-08)
رامین جان خوشحالم که در بین ما هستی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رامین جان بنده خوشحالم هستم که در کنار یکدیگر در این انجمن هستیم .
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
Labyrinth (21-01-08)
درود به همه ي بزرگواران pcnetwork
من علي 23 ساله تكنسين نرم افزار اهل رفسنجان ( استان كرمان )
از اينكه اجازه داديد در خدمتتون باشم احساس فخر ميكنم.
آرزومندم كه هميشه امروزتون بهتر از ديروز و بدتر از فردا باشه
خوش اومدی علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *armita* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اطلاعاتتون حتما استفاده خواهیم کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
عضوییتون رو در انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *armita* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
علی جان خوض آمدی
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
Labyrinth (23-01-08)
علی جان خوش اومدی به Pn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اطلاعاتتون استفاده خواهیم کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بنده هارون هستم
و فروم خوب و قوی شما رو بهنام ( کینگ ) معرفی کرده بمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوشحالم از اینکی در خدمت شما هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks