سلام من هادی هستم از مشهد فارغ التحصیل رشته سخت افزارم اما فعلا 3ساله کارم تعمیرات موبایل هست و خوشحالم اینجام در خدمت دوستان هستم
اگر کاری داشتین بهم ایمیل بدین ممکنه وقت نکنم زیاد بیام انجمن پی سی نتورک. متشکرم دوستتون دارم
ariana_hadi@yahoo.com
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من چیزی بلد نیستم اومدم یاد بگیرم
صبا ازتهران23 ساله
Shahryar (02-01-11)
من هم محمد حسن عباس تاش درای بهترین مدرک سخت افزاری هستم فعلا در شهریار زندگی می کنم
و دوست دارم در کنار دوستان به بهترین هدف خودم برسم اگه واقعا همکاران مفیدی باشند همه شما بهترین هستید و همتون رو دوست دارم
علاقه مند به : گیم .سخت افزار . نرم افزار و تمام این چرندیات هستم
Shahryar (02-01-11)
سلام
مصطفی هستم ... 19 ساله دانشجوی کامپیوتر از رشت !
امروز توی برنامه صفر و یک از شبکه آموزش فروم پی سی نتورک معرفی شد و من هم عضو شدم !!
به نظرم فروم به درد بخور و جالبیه !
Shahryar (02-01-11)
من هم دلخواه هستم در زمینه سخت افزار فعالیت می کنم امید وارم همکاری خوبی داشته باشیم
Shahryar (02-01-11)
السلام علیکم
من مسعود هستم از خطه جنوب یعنی خلیج همیشه فارس بندر چارک هستم 45 کیلومتری جزیره کیش (مروارید جنوب) خوشحالم که در جمع صمیمی و دوستانه pcnet باشم.
تخصصی هم ندارم ولی انشاء الله از تجربه اساتید pcnet بهره خواهم برد.
خسته نباشید و خدا قوت به همه مدیران و اساتید این انجمن.
Shahryar (02-01-11)
|
سلام ...
سهیلم 22 سالمه از قم خیلی علاقه دارم تو این زمینه فعالیت کنم و امیدوارم که بتونم پیشرفت کنم و باعث پیشرفت باشم
با تشکر
Shahryar (02-01-11)
سلام به همه دوستان من بی نظیر هستم ازکرمان به شبکه و سخت افزار علاقه دارم ولی متاسفانه جز اطلاعات محدود هیچ تخصصی ندارم.امیدوارم اینجا و با کمک همه شما دانشم رو روزبه روز افزایش بدم.
Shahryar (02-01-11)
سلام
من محمد هستم
کارم بیشتر تو زمینه راه اندازی سایت و هاستینگ و انجمن سازهای مختلف هست
الانکه ثبت نام کردم
دیدم فارسی ساز این فروم 1 جاهایش کامل نیست و ورژن هم که خیلی قدیمی هست دوستان اگه خواستند میتونم تو این زمینه کمک کنم
Shahryar (02-01-11)
با سلام من امیر هستم 19 ساله در زمینه نرم افزار وگیم های روز pc میشه گفت تخصص دارم خلاصه که در خدمتیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks