با عرض سلام
من م.ع.کاردر . برنامه نویس c#.net . طراح . موارد علاقه : طراحی ، طراحی کاریکاتور ، طراحی انیمیشن دوبعدی دستی ، و انیمیشن سه بعدی و .....................
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام
من م.ع.کاردر . برنامه نویس c#.net . طراح . موارد علاقه : طراحی ، طراحی کاریکاتور ، طراحی انیمیشن دوبعدی دستی ، و انیمیشن سه بعدی و .....................
arven_andomil (30-09-08)
|
|
دوست عزیز خوش امدی خوشحالم که یک طراح و برنامه نویس توی فرم عضو شده بازم میگم خوش امدی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
سلام دوست عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kardar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در خانواده پی سی نتورک تبریک میگم . امیدوارم بتونیم از دانش شما در انجمن های مختلف به خصوص گرافیک و برنامه نویسی استفاده کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام دوست گلم پیوندتان را به خانواده بزرگ پی سی نتورک تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kardar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم دوست و همکاری خوبی بشیم برای هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خوش اومدی دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kardar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معلومه حسابی گرافیکی هستیا.
یه سر به انجمن گرافیک هم بزن.
जीवन एक धोखा है.
KING (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام . خسته نباشيد .:
دوستان عزيز من ميلاد هستم كاربر جديد اميد وارم با هم ساعاتي خوش در اين سايت داشته باشيم ضمنا من ساكن تهران هستم
|
|
کاربر شهرسختافزار
میلاد جان به انجمن خوش آمدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milove برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
کاریزما هستم از دهلی نو سابقه فعالیت در بازیسنتر و دارینوس رو دارم بخاطر تاپیک "کارگاه ساخت یوزربار" عضو این سایت شدم ولی دیگه دلم نیومد از شما دل بکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا این سوال پیش میاد که ایرانی هستم یا هندی ؟! هند چیکار میکنم ؟! باید بگم ایرانی هستم و تا چند ماه دیگه میام ایران !
از فایرفوکس استفاده میکنم
از فوتوشاپ استفاده میکنم و بیشتر با ساخت یوزربار حال میکنم !
اهنگ رپ گوش میدم مخصوصا از هیچکس و یاس و TM
arven_andomil (12-10-08), D J V A H I D (17-10-08), Fog (13-10-08), M A H R A D (12-10-08)
به هر دو شما دوستان عزیز اقای مهدی و اقا کاریزما به انجمن خوش امد میگیم.
در خدمت شما دو بزگوار هستیم و از اطلاعات مفید و ارزشمند تان نهایت استفاده رو می بریم.
باکمال احترام و سپاس از شما عزیزان محترمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks