انشاالله به زودی این وی بولتین ردیف بشه تا ما دایل آپیها دیگه مشکل دیر بازشدن صفحات رو نداشته باشیم
راستی شهریار جان تعداد تشکرها زیر آواتور نیستش و دکمه تشکر هم تو بیشتر پستها نیستش
ممنون میشم اینارو چک کنی
با تشکر
कभी हार
با عرض پوزش از کليه ي دوستان عزيز بابت اين چند روز که انجمن تعطيل بود . بايد به عرض دوستان برسانم که ما با مشکلي در تبديل ديتابيس انجمن بر خورديم براي همين فعلا تا زمان رفع مشکل انجمن ها بدون هيچ مشکلي باز خواهند بود و کليه ي مشکلات سرور و انجمن رفع شده ! و به محض رفع مشکل تبديل ديتابيس انجمن هاي شهر سخت افزار به سيستم وي بالتين تبديل خواهيم کرد . پس تا زمان تبديل انجمن ها به صورت قبل فعاليت خواهند کرد .
امیدوارم دوستان عزیز درک کنند که مشکلی از ما نبوده و به محض رفع مشکل تبدیل خواهد شد . پس تا آن زمان لطفا کمال همکاری را داشته باشند...
شرمنده از تمامی دوستان...:26:
باتشکر شهريار:26:
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
انشاالله به زودی این وی بولتین ردیف بشه تا ما دایل آپیها دیگه مشکل دیر بازشدن صفحات رو نداشته باشیم
راستی شهریار جان تعداد تشکرها زیر آواتور نیستش و دکمه تشکر هم تو بیشتر پستها نیستش
ممنون میشم اینارو چک کنی
با تشکر
Administrator
انشالله بزودی تمام مشکلات برطرف خواهد شد ...
سپاس
کاربر افتخاری انجمن
اميدوارم كه هر چه زودتر مشكل تبديل ديتابيس هم حل شه و از وي باليتن لذت ببريم...!
कभी हार
من یه چیزی را باور کنید نمیدونم و داره حالمم میگیره از این جهت . شما میگید سرعت لود؟!؟!؟! یه سوالی دارم سرعت لود بالاتر اینی که الان هست میخواین؟!؟! میدونید شما ما تمامی باگ ها سرور و سیستم را رفع کردیم و الان VPS حدود 1.5 گیگ رم داره ؟! محاله با وی بی سرعت بیشتر از بشه . چراکه همین الان سرعت لود من بسیار بالاست . مثلا میگم سرعت لود من با یه تاپیک معمولی توی مجید آنلاین 9 ثانیه هست و من همچین تاپیکی را در شهر سخت افزار چیزی حدود 4 ثانیه طول کشید .
نمیدونم والا شاید مشکل از منه ! دوستان دیگه هم بگند . آیا مشکلی در یاود تاپیک ها دارند یا خیر؟
ممنون
شهریار
کاربر افتخاری انجمن
شهريار جان خودتو ناراحت نكن...!!!
ولي به نظر من سرعت وي بي خيليييي بيشتره...مثلآ موبايلستان كه من ميرم خيلي سرعتش بالاست...وي بي هم هست...
با تشكّر
بهنام
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
شهریار جان الآن که دارم چک میکنم واقعا سرعت خیلی بهتر شده یعنی تقریبا مثل اولا و خداروشکر مشکلی نیست و همونطوریکه گفتی مشکل لود برای همون باگها بوده که الآن رفع شده
راستی شهریار جان نگفتی چرا تعداد تشکرها پایین آواتور نیستش و دکمه تشکر هم تو بعضی از پستها نیستش ؟
ممنون
कभी हार
والا نمی دونم دقیق . من پی گیر میشم ببینم مشکل از چیه ...
اما بیشتر این چند روزه دنبال کارهای وی بی هستم...
ممنون
شهریار
Administrator
سرعت سایت خیلی نسبت به قبل بهتره شده است ... امیدوارم هیچ باگی دیگه وجود نداشته باشه !
سپاس
حق آب و گل داره
بهترین سرعت انجمنها
1. ارمیا ( بخاطر هاستینگ فوق العاده هاست ایرن)
2. شهر سخت افزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks