راستی بچه ها اگه دوست داشتین و قابل دوسنتید یه خسته نباشید به من بگین که واقعا توی این هفته کمر خم شد تا این سایت درست شد . شب ها ساعت 1.30 صبح ها قبل از رفتن به بیرون از 6 تا 8 و ظهر و عصر و ... . اگه دوست داشتین نظرتون را بدید ...
باتشکر شهریار
कभी हार
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران ، دوستان و همکاران عزیزم در کلیه ی مجموعه سایت های شهر سخت افزار . همان طوری که اطلاع دارین از حدود یک ماه پیش تا الان سایت اصلی شهر سخت افزار به عنوان یکی از بزرگترین سایت های سخت افزاری ایران فعالیت میکند ، بدون هیچ آپدیتی بود چراکه تصمیم گرفته شد برای پیشرفت سیستم سایت اصلی و قالب سایت اصلی را تغییر دهیم . اما به دلیل خیلی از مسائلی که پیش آمد نتوانستیم این کار را کامل کنیم . اما با عزم راسخ خود و با تمامی علاقه ها و خوبی های شهر سخت افزار اراده کردیم و کار بسیار دشواری به نام تغییر سیستم سایت اصلی را انجام دادیم و شروع بع پست کردن پست های قبلی کردیم ...
دوستان عزیز از امروز سایت اصلی شهر سخت افزار باز هست . و دوباره فعالیت خودش را بسیار بیشتر و بهتر از قبل شروع خواهد کرد . البته هنوز کامل کامل نیست و چیز هایی به سایت اصلی اضافه خواهد شد مانند : عنوان های جدید در یاهو مسنجر ، نمایش عنوان تاپیک های جدید در سایت اصلی ، تبلیغات و لینک ها به صورت اسکرول و ... که سایت شهر سخت افزار را به یک سایت حرفه ای تبدیل خواهد کرد ... اگر به خواهم به خلاصه بگم باید بگم که شهر سخت افزار تولدی دوباره داشت و پیشرفت فوق العاده را انجام می دهد و کلاس و سبک و رده ی کار و پست ها را بالاتر از دفعه ی قبل می بریم و ان شا ال.. به زودی بهترین سایت سخت افزاری خاورمیانه خواهیم شد !
شرمنده از تمامی دوستان به خاطر این مدت .
امیدوارم من و تیم شهر سخت افزار را در این کار کمک و یاری دهید ...
شاد و پیروز باشید
ممنون
شهریار به نمایندگی از تیم انجمن :26:
|
|
कभी हार
راستی بچه ها اگه دوست داشتین و قابل دوسنتید یه خسته نباشید به من بگین که واقعا توی این هفته کمر خم شد تا این سایت درست شد . شب ها ساعت 1.30 صبح ها قبل از رفتن به بیرون از 6 تا 8 و ظهر و عصر و ... . اگه دوست داشتین نظرتون را بدید ...
باتشکر شهریار
حق آب و گل داره
عالــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــی
کاربر شهرسختافزار
مرسی شهریار جان
واقعا خسته نباشی
هم تو
هم همه کسانی که باهات همکاری کردن و کمکت کردند
موفق باشید
تشکر شهریار جان .
بسیار عالی شده . حرف نداره . فروشگاه آنلاین هم ردیف بشه دیگه خیلی توپ میشه .
خسته نباشی!!!
ای ول شهریار جان هم تو و هم همکارانت خسته نباشن...
ممنون
میلاد
|
|
خب پسر خوب من کیه؟:17:
عشق من کیه؟:17:
داداشی من کیه؟:17:
ای جونم...:17:
خسته کار نباشی جیگر طلا...:8:
ان شاء الله ما هم قدرتو بدونیم شهریار داداشی گلم...
ماشاء الله خیلی باحال شده سایت من که حال کردم...
ایولله...:20::15:
Administrator
پیشرفت تا بی نهایت
عالیه ، عالیه ، عالیه !
بچه ها توی این چند روزه شهریار عزیزمون خیلی خیلی زحمت کشیده .... حتی از کارهای مهمترش گذشته و به سایت رسیده ...
شهریار جان هممون ازت ممنونیم عزیز دل ...
سپاس
कभी हार
راستی خیلی از بچه ها پی ام زندند فلان مشکل در فلان جای انجمن بوجود اومده از نظر مدیریتی ...
بچه ها من برگشتم و از این به بعد هر مشکلی بود من را خبر کنید که دوباره هستیم . در ضمن دوستان خوبم هم مثل سعید و مجیر عزیز هم هستند که امیدواریم بتون با برگشت من تیم مدیریتی قوی ای را ارائه کنیم..
ممنون
شهریار
خيلي عاليه شهريار جان ممنون از زحماتت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks