سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا نطر من با شما یه کم متفاوته اتفاقا انها وظیفه دارند به همه آدم ها که میاند انجا اعتماد کنند اگر براشون این کار مقدور نیست رو لیبل گارانتی بزنن لطفا قطعات رو بعد از تست کردن بخرید اون وقت می توانستند به من بگه اقا وظیفه شما بود تست کنی تو همان فروشگاه حالا که نکردی چیزی به گردن ما نیست چطور من و این خیلی ها که می گید باید اعتماد کنیم قطعه ای رو که کاملا پلمپ شده به اعتبار این که این شرکت گارانتی کرده به عنوان قطعه سالم بخریم اما انها به ما اعتماد نکند مگه چند درصد آدم داریم که بزنه یک قطعه 30 هزار تومان رو خراب کنه و بعد کلی وقت هزینه بزار به شرکت گارانتی بره و انجا با دروغ بخواد این 30 تومان که خودش باعث بوده زنده کنه . نمی گم نیست اما ادم که هم احمق باشه هم این قدر شارلاتان خیلی هم نیستند .
با این یکی هم زیاد موافق نیستم سرعت غیر استاندارد چرخش می تونه هر CD رو خرد کنه به حر حال از شیشه است از آهن که نیست من نمی دونم کیفیت CD واقعا در چه حدی بود فقط این رو می دونم که CD بود که روی درایور های دیگه خیلی خوب کار می کرد و حتی روی درایوری از هیمن مدل تا 1 ساعت قبلش کار کرده بود و از روش افیس نصب کرده بودم .
به هر حال جدا از این بحث ها و این که حق با کی هنوز هم معتقدم زدن یک بخش جدا گانه در باره گارانتی شرکت ها لازمه ، میشه تو ان بخش هم به تعداد گارانتی های و به اسم هر گارانتی زیر مجموعه ایجاد بشه تا هر کسی تجربیاتش رو از اون گارانتی همان جا بگه از مسئولین اون شرکتها هم اگر خواستند می تواند بیان تو همان تاپیک دلایل نظرات خودشون رو بدند البته اگر براشون مهم باشه که درباره شون چطوری داره فکر میشه .

Bookmarks