مهم فرکانس 1600 هست که بهش رسیدی .
|
|
من الان درایو کارت gigabyte r7 260x نصب کردم وقتی کلیک راست می کنم و گزینه ی AMD catalyst control center میزنم یه پیغام میاد که نوشته AMD Catalyst control senter cannot be startedبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
There are currently no settigs that can be configured using amd catalist control center.
چه باید بکنم؟
کابل مانیتور را به خروجی مادربرد زدید یا گرافیک کارت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (27-08-15)
به dvi گرافیک زدم
nima_hl (27-08-15)
پس همانطور که امید گرامی فرمودند ورژن آخر درایور را دانلود و نصب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (27-08-15)
سلا دوست عزیز من درایو قبلی از safe mode پاک کردم نصب شد ولی یه هشتار داد ولی تو برنامه gpu-z کارتو شناخت در صورتی که با درایو قبلی کارت نشناخته بود به نظر شما پاک کنم دوباره درایو نصب کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://uupload.ir/files/1xma_20150828_084748.jpg
آخرین ویرایش توسط mehdi021 در تاریخ 28-08-15 انجام شده است
|
|
درایوری که لینک دادم نصب کنید . قبلش با نرم افزار ddu درایور رو حذف کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-08-15), mehdi021 (28-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks