dram frequency غیر از auto چه مواردی دارد ؟
|
|
دارم ویندوز نصب میکنم تموم شد اطلاع میدم ولی تا اونجایی که یادمه تو dram tweaker یه حدول داشت که تا 1600توش بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://uupload.ir/files/lnia_1440671715513598592214.jpg تیک ابی روی 1600 قرار بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdi021 در تاریخ 27-08-15 انجام شده است
من الان درایو کارت gigabyte r7 260x نصب کردم وقتی کلیک راست می کنم و گزینه ی AMD catalyst control center میزنم یه پیغام میاد که نوشته AMD Catalyst control senter cannot be startedبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
There are currently no settigs that can be configured using amd catalist control center.
چه باید بکنم؟
|
|
کابل مانیتور را به خروجی مادربرد زدید یا گرافیک کارت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (27-08-15)
به dvi گرافیک زدم
nima_hl (27-08-15)
پس همانطور که امید گرامی فرمودند ورژن آخر درایور را دانلود و نصب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (27-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks