ممنون ولیوقتی که کیس خاموش می کنم چراغ موس یو اس بی روشن می مونه
وقتی سیستم روشن می کنم فن سی پی یو یه دور می چرخه بعد متوقف میشه دوباره شروع میکنه به چرخیدن اینا مشکلی نداره
ممنون ولیوقتی که کیس خاموش می کنم چراغ موس یو اس بی روشن می مونه
وقتی سیستم روشن می کنم فن سی پی یو یه دور می چرخه بعد متوقف میشه دوباره شروع میکنه به چرخیدن اینا مشکلی نداره
|
|
خیر هیچ مشکلی نیست . اون ولتاژ روی بعضی از مادربردها وجود دارد . اون فن هم نیم دور میچرخه بعد شروع میکنه به چرخش self test مادربرد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15), mehdi021 (25-08-15), nima_hl (25-08-15)
سلام به همه متاسفانه دیروز مشکل نت داشتم نتونستم بیام از استادان سوال بپرسم
دیروز سیستم کامل سرهم کردم فقط قبل از نصب ویندوز باید تو صفحه ای که عکسشو گذاشتم تنظیماتی انجام بدم یا ویندوز 8.1 نصب کنم
این xmp برای اینکه رم بره روی 1600 باید از کجا فعالش کنم
مادربردتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (27-08-15)
برای نصب ویندوزدر قسمت بوت csm enableبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fast boot diasable
first boot هم روی اپتیکال درایو یا فلش بگذارید . تغییر دیگری نمیخواد
|
|
جناب اینجا به هم چین چیزی نمیبینم رمم geil 1600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.8pic.ir/images/dl55agxqa3ham39cgbhv.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks