چرا هیچ کسی جواب نمیده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان .
من می خوام کیس هام رو از هم جدا کنم و الا نیاز دارم یه مانیتور و موس و کیبرد بخرم .
بودجه برای مانیتور 300-350 هست .
و برای موس و کیبرد هم 60-70 .
اگه میشه مدل های پیشنهادی رو با قیمت بزارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
چرا هیچ کسی جواب نمیده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا بچه ها جواب ندادند اما تا اونجایی که تخصص بنده قد میده برای موس و کیبورد بستگی به کاربرد شما داره . برای بازی میخواین بیشتر ؟
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
کاربر شهرسختافزار
به نظر من 2032BW از سامسونگ خوبه
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
راستش خیلی بازی نمی کنم و به ندرت میشه که وقت برای بازی کردن داشته باشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر وب گردی و برنامه نویسی انجام می دم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من در مورد موس و کیبرد تخصص ندارم
ولی مانیتورهمون که دوستمون گفتن samsung 2032bw گزینه خیلی خوبیه
LG 206TWT هم همچنین
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
Overclocker (01-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من شخصا با Krait از Razer کار میکنم و با ید بگم واقعا عالیه!
اما اگه از موسهای بزرگ خوشتون میاد به نظر من برین سراغ Logitech و موس MX518 با حساسیت 1800Dpi که دارای کلیدهای تنظیم Dpi هم بر روی خودش هست و میتونه در بازیهای FPS کمک خوبی باشه!
اما اگه از مدلهای ظریف موس خوشتون میاد برین سراغ Razer! من شخصا از DeathAdder خیلی خوشم اومده واقعا ارگونمی خوبی داره!
اما اگه میخوای بترکونی برو سراغ G5 از logitech که قابلیت تنظیم وزن هم داره! (قیمتش اما یکم گرونه! فقط یکم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اما اگه دنبال موس خوشدست و به صرفه هستی به نظر من>>>>>> Krait
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
MKH (02-07-08)
کاربر شهرسختافزار
شما که استادی کیبرد رو هم نظر بده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
MKH (02-07-08)
کاربر شهرسختافزار
آخه فراسو دارم .
می خوام یا logitech یا micrOsOft بگیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks