عضو VIP شهرسختافزار
سلام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه مجموعه سی دی خریداری کردم ... یه کارت دیباگر چینی از این فله کش ها روش اشانتیون بود ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم ببینم که کدهای خطاش رو از کجا میتونم بدست بیارم ؟ آیا کدهای همه دیباگرها شبیه به هم هست یا فرق داره ؟!
ممنون میشم کمک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه این هیچ کاتالوگی همراش نبود ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
D J V A H I D (30-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
مرسی امید جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا همش کدهاشون یکیه ؟ یا فرق دارند به هم ؟! آخه مال من شکلش با این pdf که گذاشتی فرق داره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز تو که هنوز مودت ناراحته ؟! خوشحال باش و امیدوار ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا یکی هستند . این چینی های معمولی
D J V A H I D (30-01-10), lorn (03-03-12)
عضو VIP شهرسختافزار
با تشکر از بهادر امید بزرگ به دلیل همکاریهای بسیار خوب و همیشگیشون اگه باقی دوستان هم نظری دارند یا اگر کارت دیباگر دارن که کاتالوگ داره ... یه ندا بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
وحید جان احتمال من اینه که ادرس سایت ، یا یه چیزی داشته باشه! اخه نمیشه که هیچی نداشته باشه.
اسم هم نداره؟ مدل چی؟
در مورد یکسان بودن کد ها به گمانم کارت های متفاوت کد های مربوط به خود داشته باشن
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
D J V A H I D (31-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم همه ی کد ها یکیه من مال مین بورد خودم رو با دیباگر مغازه دار چک کردم یکی بودن
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
D J V A H I D (31-01-10), PUMAOC (01-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks