Mohammad-RI (02-07-18), sfmth (30-06-18)
با سلام
بنده از سبد محصولات گرین قطعات مختلفی رو انتخاب کردم...کولر.موس.کیبورد.کیس و ... یادمه سال 91 به ایمیل هایی که در سایت گذاشته بودن ، ایمیل زدم و کسی جواب نداد
در سال 97 هم ایمیل زدم و باز هم کسی جواب نداد!!
به نظرم شایسته هست CRM ای راه اندازی شود.
سیستمی برقرار شود که به ازا هر ایمیل یک تیکت باز کند و تا پاسخ نهایی، شرکت و کاربر بتوانند با آن تیکت با یکدیگر در ارتباط باشند..
Mohammad-RI (02-07-18), sfmth (30-06-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منم این انتقاد رو به شرکت گرین دارم .پاسخگو به ایمیل ها نیست .
life24 (30-06-18), Mohammad-RI (02-07-18), sfmth (30-06-18)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام. میشه لطف کنید بفرمایید به با چه ایمیلی مکاتبه کردید؟
.
.
....
......
FRANKLIN (05-01-19)
کاربر شهرسختافزار
قسمتی در سایتش هست برای تماس با مدیران و دیگر اعضا . از اون قسمت چند بار ایمیل زدم به مدیر فروش که اتفاقاً نامشون رو هم نوشته اما پاسخی ندادند .
Mohammad-RI (02-07-18)
با تشکر از پاسخ شما آقای موسوی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش سال 91 که یادم نیست اما اون موقع یادمه به چند تا بخش ایمیل زده بودم. چون چند تا پاور گرین داشتم و هر کدام سوال خاص خودش رو داشتم.
الان تو ایمیل هام گشتم ببینم به کجا ایمیل زده بودم . دیدم سال شهریور 94 هم ایمیل زده بودم حتی.. بعد دیدم جواب ندادن و به ایمیل های مختلف ایمیل زدم تا یکی به داد برسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما خبری نبوده انگار...
راستی یک نکته:
ظاهرا سال 94 یکبار به ایمیل من پاسخ داده شده با ایمیل: support[AT]greenplanet[dot]ir اما فقط همان یکی بوده
امسال هم جواب ندادن
یعنی حدودا از سال 91 تا 97 مجموع 4-5 با ایمیل زدم و پرسش داشتم ، یکبار جواب داده شده
اگر CMS پیاده سازی شده بود و شماره تیکت میداد موقع ارسال ایمیل، الان به راحتی شماره تیکت ها رو برای پیگیری میشد داد..
سپاس از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (02-07-18)
عضو VIP شهرسختافزار
خیلی خیلی عذرخواهی میکنیم بابت مشکلی که پیش اومده. مجموعه وب سایت های گرین در حال جایگزین شدن با نسخه جدید هستش.
برای سوالات فنی لطف کنید با ایمیل omrani@green-planet.co مکاتبه کنید.
.
.
....
......
FRANKLIN (05-01-19), life24 (03-07-18), Mohammad-RI (03-07-18), SajjadKhati (03-07-18), sfmth (02-07-18)
|
|
من آقای عمرانی رو میشناسم از مردای نیک روزگاره آدم متخصص خوش اخلاق و کار راه اندازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-07-18), Mahdi_Moosavi (03-07-18), Mohammad-RI (03-07-18), sfmth (02-07-18)
کاربر شهرسختافزار
اشکال نداره فدای سرت. شرکت گرین از معدود شرکتهاییه که در این روزگار قدار و صاحب منصبان بعضاً فاسد همچنان کنار مردم قدم برمیداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (02-07-18), Mohammad-RI (03-07-18)
ممنون از پاسخ شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FRANKLIN (05-01-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks