Mohammad-RI (02-07-18), sfmth (30-06-18)
با سلام
بنده از سبد محصولات گرین قطعات مختلفی رو انتخاب کردم...کولر.موس.کیبورد.کیس و ... یادمه سال 91 به ایمیل هایی که در سایت گذاشته بودن ، ایمیل زدم و کسی جواب نداد
در سال 97 هم ایمیل زدم و باز هم کسی جواب نداد!!
به نظرم شایسته هست CRM ای راه اندازی شود.
سیستمی برقرار شود که به ازا هر ایمیل یک تیکت باز کند و تا پاسخ نهایی، شرکت و کاربر بتوانند با آن تیکت با یکدیگر در ارتباط باشند..
Mohammad-RI (02-07-18), sfmth (30-06-18)
|
منم این انتقاد رو به شرکت گرین دارم .پاسخگو به ایمیل ها نیست .
life24 (30-06-18), Mohammad-RI (02-07-18), sfmth (30-06-18)
سلام. میشه لطف کنید بفرمایید به با چه ایمیلی مکاتبه کردید؟
.
.
....
......
FRANKLIN (05-01-19)
قسمتی در سایتش هست برای تماس با مدیران و دیگر اعضا . از اون قسمت چند بار ایمیل زدم به مدیر فروش که اتفاقاً نامشون رو هم نوشته اما پاسخی ندادند .
Mohammad-RI (02-07-18)
با تشکر از پاسخ شما آقای موسوی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش سال 91 که یادم نیست اما اون موقع یادمه به چند تا بخش ایمیل زده بودم. چون چند تا پاور گرین داشتم و هر کدام سوال خاص خودش رو داشتم.
الان تو ایمیل هام گشتم ببینم به کجا ایمیل زده بودم . دیدم سال شهریور 94 هم ایمیل زده بودم حتی.. بعد دیدم جواب ندادن و به ایمیل های مختلف ایمیل زدم تا یکی به داد برسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما خبری نبوده انگار...
راستی یک نکته:
ظاهرا سال 94 یکبار به ایمیل من پاسخ داده شده با ایمیل: support[AT]greenplanet[dot]ir اما فقط همان یکی بوده
امسال هم جواب ندادن
یعنی حدودا از سال 91 تا 97 مجموع 4-5 با ایمیل زدم و پرسش داشتم ، یکبار جواب داده شده
اگر CMS پیاده سازی شده بود و شماره تیکت میداد موقع ارسال ایمیل، الان به راحتی شماره تیکت ها رو برای پیگیری میشد داد..
سپاس از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (02-07-18)
خیلی خیلی عذرخواهی میکنیم بابت مشکلی که پیش اومده. مجموعه وب سایت های گرین در حال جایگزین شدن با نسخه جدید هستش.
برای سوالات فنی لطف کنید با ایمیل omrani@green-planet.co مکاتبه کنید.
.
.
....
......
FRANKLIN (05-01-19), life24 (03-07-18), Mohammad-RI (03-07-18), SajjadKhati (03-07-18), sfmth (02-07-18)
|
من آقای عمرانی رو میشناسم از مردای نیک روزگاره آدم متخصص خوش اخلاق و کار راه اندازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-07-18), Mahdi_Moosavi (03-07-18), Mohammad-RI (03-07-18), sfmth (02-07-18)
اشکال نداره فدای سرت. شرکت گرین از معدود شرکتهاییه که در این روزگار قدار و صاحب منصبان بعضاً فاسد همچنان کنار مردم قدم برمیداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (02-07-18), Mohammad-RI (03-07-18)
ممنون از پاسخ شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FRANKLIN (05-01-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks