سلام
برنامه ai suite ایسوس که باز کردم یه پیام داد که فن ها رو میخواد چک کنه و بعد از اینکه پروسه ۱۰۰درصد انجام شد اتوماتیک مشکل حل شد.
نمیدونم مشکل چرا بوجود اومده بود چون از سه فن یکیشون کار میکرد اما با همون برنامه ایسوس که گفتید حل شد.
ممنونم
همیشه یکبار باید کالیبراسیون انجام بشه . خوشحالم مشکل حل شد .

- - - Updated - - -

سلام
برنامه ai suite ایسوس که باز کردم یه پیام داد که فن ها رو میخواد چک کنه و بعد از اینکه پروسه ۱۰۰درصد انجام شد اتوماتیک مشکل حل شد.
نمیدونم مشکل چرا بوجود اومده بود چون از سه فن یکیشون کار میکرد اما با همون برنامه ایسوس که گفتید حل شد.
ممنونم

- - - Updated - - -

سلام
ممنونم

- - - Updated - - -

فقط یه سوال دارم من همیشه پاسخ همه دوستان لایک میکنم هم با گوشی تست کردم هم سیستم اما فقط همون لحظه لایک میشه و دفعه بعد که سایت باز میکنم پاسخ دوستان لایک نشده نشون داده میشه و بقیه هم متوجه نمیشن که من لایک کردم.
نمیدونم سایت مشکل داره یا اشکال از طرف منه.
چون قبلا دیدم بعضیا ناراحت شدن سوال پرسیدم.
این رو در قسمت مرتبط مطرح کنید تاپیک قفل میشه .

- - - Updated - - -

فقط یه سوال دارم من همیشه پاسخ همه دوستان لایک میکنم هم با گوشی تست کردم هم سیستم اما فقط همون لحظه لایک میشه و دفعه بعد که سایت باز میکنم پاسخ دوستان لایک نشده نشون داده میشه و بقیه هم متوجه نمیشن که من لایک کردم.
نمیدونم سایت مشکل داره یا اشکال از طرف منه.
چون قبلا دیدم بعضیا ناراحت شدن سوال پرسیدم.
این رو در قسمت مرتبط مطرح کنید تاپیک قفل میشه .