سلام.
بوزر رو باید به کدوم پین وصل کرد؟
نوشته بود F_Panel
این قسمتش وصل کنم؟ تو همه مادربوردها این قسمت هست؟ انگار نارنجی رنگ هم هست سوکتش؟
سلام.
بوزر رو باید به کدوم پین وصل کرد؟
نوشته بود F_Panel
این قسمتش وصل کنم؟ تو همه مادربوردها این قسمت هست؟ انگار نارنجی رنگ هم هست سوکتش؟
|
|
A785GM-M_SPK.JPGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنار پین های fpanel . یک سه پین دیگه هست که کنارش نوشته spk
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-11-14), Ghaioom (02-11-14), mehrdad_ab (01-11-14), nima_hl (01-11-14), Rezasam1 (03-11-14)
اگه سیستمون صفحه اش بوت نشه و صفحه سیاه بمونه بوزر صدا نده بعد از درآوردن قطعات مشکل از پاور یا بورد هست دگ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر BUZZER صدا نده به احتمال زیاد از مادربرد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (03-11-14)
فک کنم قبلا همین جا گفته شده بود پاور یا بورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سیستم بوزرش صدا نمیداد. بعد با یه پاور دگ تست کردم بوت شد. پاورش خراب بوده.
پس نتیجه اگه بوزر صدا نده مشکل از پاور یا بورد هست.
روش درست عیب یابی چک کردن با کارت دیباگر هست . خیلی از ایرادها مشترک هستند . ولی کارت دیباگر این مسئله رو راحت تر میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks