سلام
فنهایی که مستقیما به کابل برق پاور وصل میکنیم که در واقع قابلیت تغییر چرخش دور فن نداریم
ایا این فنها که به برق پاور وصل کردیم با حداکثر دور میچرخند یا با حداقل دور؟
سلام
فنهایی که مستقیما به کابل برق پاور وصل میکنیم که در واقع قابلیت تغییر چرخش دور فن نداریم
ایا این فنها که به برق پاور وصل کردیم با حداکثر دور میچرخند یا با حداقل دور؟
|
با حداکثر دور میچرخند برای تنظیمش یا باید به مادربورد وصل شن یا از Fan Controller استفاده کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 22-11-18 انجام شده است
AMD>INTEL (22-11-18), Meysam_M69 (22-11-18)
DOOM999 (22-11-18), haj_farbod (27-11-18), Meysam_M69 (22-11-18)
یه فن دیگه واسه کولر cpu سفارش دادم میخوام فناش 2 تا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولر پردازنده : Noctua NH-U۱۲Sهستش
تو حالت بیکاری دما با برنامه core temp در حالت high performance روی 34 . 35 هستشدر حالت balanced دما روی 30 . 31 هستش
فن اضافه تاثیری تو پایین اومدن دمای cpu دارد ؟
روی مادربرد سوکت فن هستش به اسم cpu opt میتونم سوکت فن جدید به این وصلش کنم ؟
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 23-11-18 انجام شده است
الان دما خوبه نیاز به اضافه شدن فن دیگری نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اضافه شدن فن دوم میتونه تاثیر داشته باشه ولی دمای فعلی پردازنده شما نرمال و خوبه
cpu opt برای اتصال فیش تغذیه پمپ واترکولینگ هست و میتونه پمپ را بهتر تغذیه کنه
استفاده ازش مشکلی ایجاد نمیکنه
DOOM999 (24-11-18), haj_farbod (27-11-18), Meysam_M69 (23-11-18)
الان تو حالت بیکاری خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو حالت لود بعضی بازیها تا نزدیک 60 میرسه بخاطر همین گفتم یه فن دیگه اضافه کنم تو حالت لود دما کمتر باشه
فن دوم cpu باید به عنوان خروجی هوا کار کند؟
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 23-11-18 انجام شده است
|
60 درجه تو لود بالا نیست و نرمالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن دوم بستگی به کیس شما دارد باید عکس بگذارید تا راهنمایی کنم
DOOM999 (24-11-18), Meysam_M69 (23-11-18)
پست قبل ویرایش کردم و عکس گذاشتم
الان دما تو حالت بیکاری high performance اومد روی 27
تو حالت فول لود اومد روی 49 . 50
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 25-11-18 انجام شده است
haj_farbod (27-11-18)
الان اوکیه . فن دوم هم ظاهرا نصب شده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Meysam_M69 (25-11-18)
بصورت هوای خروجی بستم یعنی فن دوم باد به سمت بیرون میزنه الان اینطوری درست بسته شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو لوازم جانبی کولر نکتوا چند تا بالشتک نویز گیر اضافه بود اونارو با چسب رو فن دوم چسبوندم عالی شده چون بدون اونا فن دوم یکم تو دور بالا سوت میکشید ولی با اون بالشتکها هیچ صدایی ازش نمیاد
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 25-11-18 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks