تشکر دوست عزیز از راهنمایی تون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من فقط واسه گیم نمی خوام!! می خوام ظاهر خوبی داشته باشه و طراحی نرمی داشته باشه که با سیستمم جور شه...
جی 11 که گفتین واقعا عالیه قابلیت های زیادی داره ولی بالا هم گفتم بدجور این ست چشممو گرفته...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طور که شما و بقیه دوستان گفتن ماوسش حرف نداره ولی من قیمت 60 داشتم...!!!
بهر حال بعد از یک دهه(شاید هم بیشتر!!) سرو کله زدن با ماوس توپی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد اپتیکال و البته نوع سیم دار که اگه کیس رو طرف چپ میز رو زمین می ذاشتی سیم ماوس نمی رسید...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام اگه خدا بخواد این ست رو با ماوس لیزری و البته بدون سیم بردارم...!!! (انگار ماوس بی سیم و کی بورد جدا صرف نمی کنه؟! همین کی بورد هم بی سیم پیدا نکردم...)
راجع به باطری عوض کردن هم این ست سیستم صرفه جویی انرژی داره گفته که با 2تا باطری AA می تونه 6 ماه کار کنه.. حالا 6 ماه تبلیغاته ولی 2-1 ماهو فکر کنم جواب بده...
سکیور کانکت (به زبون خودمون همون آنتن!!) هم یه سیم رابط داره که گفته واسه pc که فاصله نسبتا زیاده البته نسبت به لپ تاپ! از یه رابط Usb استفاده کنید برای کاهش مصرف باطری!! وگرنه تا 5-4 متر هم قابل استفاده هست...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال ممنون از دوستان...
انگار تو این رنج قیمت انتخابی جز این نیست به نظر هم نمیاد انتخاب بدی باشه...؟؟؟
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks