سلام من یک CPU 11900k دارم و یک فن کولر مستر 120 lite ... دما در واقع تا 85 هم بالا رفته ... میخواستم یک فن جدید بگیرم براش ... تا رنج 6 تومن چی پیشنهاد میدید
کاربر شهرسختافزار
سلام من یک CPU 11900k دارم و یک فن کولر مستر 120 lite ... دما در واقع تا 85 هم بالا رفته ... میخواستم یک فن جدید بگیرم براش ... تا رنج 6 تومن چی پیشنهاد میدید
|
|
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط getitdown برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بتونید مبلغ رو بیشتر بکنید خنک کننده lt720 کاملا برای شما مناسب هستش.
در غیز اینصورت ak620 رو پیشنهاد میکنم.
البته باید کیس شما از این خنک کننده ها پشتیبانی بکنه و گردش هوای خوبی رو داشته باشه.
Life without love is better
getitdown (27-07-23)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط getitdown برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من
MSI MAG CORELIQUID C360
فقط چک کنید کیس شما قابلیت نصب داشته باشه .به نظرم بودجه را محدود نکنید . این خنک کننده حدود 6.800 هست .
getitdown (27-07-23), Speed Racer (26-07-23)
مدیر انجمن سخت افزار
Silverstone PF360 ARGB VER2 بسیار کولر خوبی هست هم کمی ضخیم تر هست رادیاتش هم فن های بسیار پر قدرتی روش نصب شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط getitdown برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که تقریبا حتی تا 10 میلیون هم فنی با قدرت فن های این کولر نمیتونید پیدا کنید. (حتی کولر های گرون تر) که هم استاتیک پرشر بالایی داشته باشه و هم ایر فلوی بسیار خوبی
خود فن هاش هم جدا تو ایران نزدیک 1 میلیونه یعنی 3 میلیون شما پول فن هاش رو دارید میدید. از نظر ظاهر و کیفیت ساخت هم خیلی خوبه و 3 سال گارانتی تابا هم داره
البته ورژن 2 توش بهینه سازی هایی هم انجام شده جدا از اضافه شدن براکت 1700/1800 و AM5
To improve is to change. To perfect is to change often
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks