سلام. تعدادی از پلاستیک های زیر دکمه های کیبرد که بین کیبرد و مدار چاپی قرار میگیرند به طور کامل از بین رفته و مجبور شدم که با چند تا از پلاستیک های دیگه عوضشون بکنم. جایی هست که بتونم اونا رو خریداری بکنم؟
سلام. تعدادی از پلاستیک های زیر دکمه های کیبرد که بین کیبرد و مدار چاپی قرار میگیرند به طور کامل از بین رفته و مجبور شدم که با چند تا از پلاستیک های دیگه عوضشون بکنم. جایی هست که بتونم اونا رو خریداری بکنم؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون زعالی های لاستیکی هست ؟
عکس بگذارید .
DM.JAGUAR (13-06-21)
سلام. بله منظورم همون هست. از پلاستیک زغالی های سالم عکس بزارم یا برد؟
عکس بگذارید از هر دو . معمولا اون قسمت پایین زغالی را با محلول گرافیت بازسازی میکنند یا باید کیبورد مشابه خراب پیدا کنید و تعویض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DM.JAGUAR (13-06-21)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط برای ریموت ها پیدا میشه که از نظر اندازه و شکل متفاوت هستند .
کلا زغالی به صورت جداگانه پیدا نمیکنید . باید از یک کیبورد دیگه که مشابه باشه برداشته بشه .
DM.JAGUAR (13-06-21)
|
سلام. ممنون.
خواهش میکنم در بعضی از موارد مثل زغالی کنترل تلویزیون از محلول گرافیت برای بازسازی ساییدگی زغالی استفاده میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks