سلام دوستانچند وقته کیبردم وقتی چند دقیقه باهاش کار نمیکنم هنگ میکنه و دیگه هیچ دکمه کار نمیکنهویندوز عوض کردم بازم درست نشده دوستان میشه راهنمایی کنید چ کرد
سلام دوستانچند وقته کیبردم وقتی چند دقیقه باهاش کار نمیکنم هنگ میکنه و دیگه هیچ دکمه کار نمیکنهویندوز عوض کردم بازم درست نشده دوستان میشه راهنمایی کنید چ کرد
درد من تنهایی نیست
بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت
بی عرضگی را صبر
و با تبسمی بر لب
این حماقت را حکمت خداوند می نامند
|
|
کیبردتون usb است یا ps2 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AHMADRG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردتون چیه ؟
درایورهای مادربرد کامل نصب شده ؟
مادربردتون را یک مرتبه کلیر بایوس کردید ؟
معمولا این مشکل زمانی پیش میاد که کیبرد usb باشه و در بایوس تنظیم شده باشه که در حالت استند بای برق usb قطع بشه
وقتی سیستم از استند بای خارج میشه ممکنه این برق به پورت بر نگرده یا کیبرد مجددا راه اندازی نشه
لطفا مدل مادربرد و سوکتی که کیبرد را به آن متصل فرمودید ( در صورت usb بودن ) بفرمائید
سلام استاد عزیز
مادربردم مدل elite g41t هست و کیبردم پاورمدیا با سوکت ps2 هستش ولی به دلیل کوتاه بودن سیمش با رابط به پورت یو اس بی پشت وصلش میکنم الان حدود یه ساله دارمش و با همین روش استفادش میکنم تازه اینطوری شده
راستی حتی موقعی که دارم فیلم میبینم و با کیبرد کار نمکینم و سیستم هم به حالت استندبای نمیره هم همیطوری میشه وقتی کابلشو از سیستم بکشم و دوباره بزنم درست میشه
درد من تنهایی نیست
بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت
بی عرضگی را صبر
و با تبسمی بر لب
این حماقت را حکمت خداوند می نامند
احمد جان گذاشتیمون سر کار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AHMADRG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیبرد را نزدیک کیس کنید و به ps2 متصلش کنید ببینید بعد از یک مدت باز همین مشکل براش پیش میاد یا نه
اگر کیبرد مشکلی نداشت که احتمال زیاد نداره اون کابل تبدیل به احتمال قوی مشکل پیدا کرده
کاربر شهرسختافزار
احتمال زياد كابلاتون بر اثر كيش آمدن زياد نازك شده واز بين رفته
kingsped (15-07-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks