Ghaioom (30-09-14)
احتمالا مشکل از دمای بالای هارد بود که مرتب هنگ میکرده الان دمای هارد خوبه وضعیت هارد خوبه و هیچ بد سکتوری هم نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گوگل کروم کمتره از فایرفوکس از منابع سیستمی استفاده میکنی به قول خودت کمتر به سیستم فشار میاره.... خوب امتحان کن!!!
آخرین ویرایش توسط Admiral_Hunter در تاریخ 30-09-14 انجام شده است
CPU:intel 5820k
M.B : GIGABYTE X99 UD5 WIFIVGA : Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
Ram : Crucial Ballistix Sport 16GB _4 x 4GB_DDR4 2400
Cpu Cooler : Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Power : cooler master V750 Semi-Modular
Monitor: Samsung SyncMaster 2333SW
Case : Green x8 Raptor
H.D.D:WD Blue 1TB
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست *** هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست***خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد
Ghaioom (30-09-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه دمای سی پی یو بالا نره مشکلی نیست.
شما دما رو میتونی از بایوس مادربورد یا برنامه هایی مثل Speccy ببینی
یا با برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro.4.50 هم وضعیت هارتو بررسی کنی
CPU:intel 5820k
M.B : GIGABYTE X99 UD5 WIFIVGA : Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
Ram : Crucial Ballistix Sport 16GB _4 x 4GB_DDR4 2400
Cpu Cooler : Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Power : cooler master V750 Semi-Modular
Monitor: Samsung SyncMaster 2333SW
Case : Green x8 Raptor
H.D.D:WD Blue 1TB
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست *** هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست***خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد
darvishkhoob (30-09-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام داداش ممنون از پاسخگوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بزار برم چک کنم ببینم چه خبرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Admiral_Hunter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بفرما داداش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته الان یه بازیم اجرا ولی کوچیکش کردم صدای فن سی پیو میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوبیاین نظر بدین ببینم چه خبره
درویش جان . یک فن خوب لازم داری . درجه حرارت بالاست .یک شات hwmonitor هم بگیر . یک فن خواستی بگو معرفی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اره داش دمای سی پیو بالاست البته اره فنشم معمولیه اون کسیم که نصب کرد فکر نمیکرد من ازش کار بکشم بیا داش امید به من کمک کن منون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دما بالاست برادر . یک فن لازم داری .چون گیمر هم هستی باید یک فن خوب تهیه کنی . مثل green hr2 machoبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (30-09-14), darvishkhoob (30-09-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره داداش معلومه که سیب پیو دار زیاد کار میکنه بازیم که دیگ بله خودت در جریانی خوب داداش چند ودل فن بگو قیمتاشونم زحمتت نیست بگو
ببین داداش ببین نمیخواد پاورم عوض کنم؟
پاورت 530 بود درسته ؟ نه لازم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن گرین هم حدود 140 تومن هست .
Admiral_Hunter (30-09-14), darvishkhoob (30-09-14)
کاربر شهرسختافزار
535 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب داداش چقد مقدار مصرفش تفاوت دار کم نیاد پاوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فنی که مدلشو گفتی جواب کارمو میده داداش دمام میاد پایین؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks