ربط داره ...چجوری فن رو از داخل پاور بیرون میاری بدون بازکردن پاور!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنها متفاوتند یعنی تعداد سیم و نوع کانکتور فرق میکنه
بر روی مادربورد هم محل نصب برای فن هست که کانکتور 3,2 یا 4 پین هست
بعضی فنها هم که میتونی مستقیم به پاور وصل کنی
تبدلیهایی هم وجود داره
بسته به فنی که داری اونو به مادربورد یا پاورت وصل میکنی
اگه می خوای فن پاورت جدا کنی و از بدشانسی سیمای فن به برد پاور قدیمیت لحیم شده پس از جدا کردن سیمها از برد باید براش یه کانکتور بزاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Admiral_Hunter در تاریخ 26-09-14 انجام شده است
CPU:intel 5820k
M.B : GIGABYTE X99 UD5 WIFIVGA : Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
Ram : Crucial Ballistix Sport 16GB _4 x 4GB_DDR4 2400
Cpu Cooler : Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Power : cooler master V750 Semi-Modular
Monitor: Samsung SyncMaster 2333SW
Case : Green x8 Raptor
H.D.D:WD Blue 1TB
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست *** هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست***خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد
داش ممنون.
ولی همون که گفتی لحیم شده حالا باید کانکتور بهش بزنم. حالا کانکتور رو باید از خدماتی بگیرم یا میتونم از اون کانکتورایی که به سیمهای پاور وصل هست استفاده کنم؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزی یادم اومد در مورد همین فن که رو یه سیستم دیگه فن بسته شده که دو تا سیمش وصل شده به این کانکتورای 4 تایی. پس منم میتونم از این کلک استفاده کنم؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید D: میتستم خبرشو میدم :دی
ویرایش:
خب من اوکی کردم با راه خودم :دی
یک فن گذاشتم الان درجه هنوزم بالاتره الان 50 خورده ای هست.
من اول انگار فن رو برعکس بسته بودم فک میکردم هوا میره داخل دیدم میومد بیرون! بعد درستیدمش! دی
باید دو تا فن ببندم تا بره رو 40 یا کمتر؟!
در ضمن هارد بالاتر بود آوردمش پایین و چون فن دو تا کنار هم بود و اگه رو یکی میبستم فن رو نصف هارد یا کمتر فک کنم میگرفت منم جوری بستمش که لااقل نصف بیشترو بگیره! یعنی یه سمتش رو کشیدم وسط بستم اون سمتش پیچ نداره فقط یه سمتش پیچ زدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید انگار دو تا بست تا دما خوب بشه نه؟
آخرین ویرایش توسط Ghaioom در تاریخ 27-09-14 انجام شده است
|
|
درسته فن 2 سیم راحت میشه به کانکتور 4 پین پاور وصل کرد مشکلی نداره..پاور قدیمیت کانکتور 4 پین بزرگ داره از اونا میتونی استفاده کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما 2 تا فن رو ببندی مطمئنا دماش کمتر میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Admiral_Hunter در تاریخ 27-09-14 انجام شده است
Ghaioom (27-09-14)
من به کانکتور 4 پین مال فلاپی وصلیدم چون نزدیک تر بود بقیه دورتر :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Admiral_Hunter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوچکتر از مال چار پین بود.
یه فن دیگه هم وصل کنم به همون جایی که اون وصله مشکلی که نداره؟
ی سوال:
میخواستم بدونم میشه اون فن هایی که بعد از روغن کاری هم کند کار میکنه رو درست کرد؟
آخرین ویرایش توسط Ghaioom در تاریخ 27-09-14 انجام شده است
فنی که سفت میشه یا گیر میکنه . بعد از روغنکاری هم زیاد کار نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-09-14), Admiral_Hunter (27-09-14), Ghaioom (27-09-14), Morteza.m1371 (27-09-14)
ممکنه به دلیل کوچو بودن فیش سیمها اتصالی کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتصالی کنه ممکنه پاور یا سایر قطعاتتون بسوزه
فنها بعد از یک مدت کار بوششون گشاد میکنه و بعد ار سرویس هم مثل اولشون نمیشن
*MoJtAbA* (27-09-14), Admiral_Hunter (27-09-14), Ghaioom (27-09-14), Morteza.m1371 (27-09-14)
فقط مواظب باش سیمها به هم اتصالی نکنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درستش این بود شما به سیم فنت یک کانکتور نری یا مادگی وصل میکردی بعد اونو به کانکتور مادگی یا نری پاور وصل میکردی که خطر اتصالی نداشته باشه.
اگه فن شما بعد از هر روغن کاری با سرعت کار کنه مشکلی نیست.که بعضی فنها بعد از چند ماه نیاز به روغن کاری دارند.
ولی فنی که بعد از روغن کاری درست کار نمیکنه و هنوز کند هست دیگه خرابه و درست بشو نیست.
Ghaioom (27-09-14)
Admiral_Hunter (27-09-14)
|
|
من به این وصل کردم
http://cdn.overclock.net/9/93/320x24...fdd_power.jpeg
مال فلاپی بود. فلاپی استفاده نمیشد و این نزدیک به فن بود که از فلاپی کشیدم وصلش کردم به اون سمت راستش.
قرمز به اون قرمز سیاه هم به سیاه.
نفهمیدم گفته بودم که یه فن دیگه هم بزنم به همین کانکتور و همون جای فیش دو سیمی که وصل کردم، مشکلی پیش میاد؟
درضمن میشه دو تا فن رو که چهار تا سیم میشن رو به یه کانکتور چهار فیشه خالی وصل کرد و وصلش کرد به یه کانکتور اضافی از پاور؟
یه پاور خراب داریم و من میخوام یه کانکتور چهار سیمشو بِبُرم بعد وصلش کنم به این دو فن و بعدشم به پاور و ازش استفاده کنم؟ میشه؟ میپرسم چون به جز رنگ های قرمز و سیاه رنگ زرد هم هست شاید جور نمیشه.
Admiral_Hunter (28-09-14)
فلاپی ولش کن کانکتورش کوچیکه امکان اتصالیش زیاده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از پاور قدیمیت برو سیم و کانکتور 4 تایی بزرگش ببر بعد سیم فنت بهش وصل کن و چسب برق هم بزن با خیال راحت استفاده کن...خود من برای کیس قدیمی که دارم این کارو کردم. مشکلی نداشتم
مطابق عکس رنگ سیمها دقت کن و جاشون که وصل شدن. شما به فنهای دیگه کیست دقت بکنی به کجا و چجوری وصل شدن به کدوم رنگ کانکتور کاملا معلومه چی به چیه!!!
در عکس همینطور که میبینی 2 تا سر داره پس به راحتی میتونی 2 تا فن به یک کانکتور پاورت بدون مشکل وصل کنی.!!!!
آخرین ویرایش توسط Admiral_Hunter در تاریخ 28-09-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks