سلام و درود .
فرض کنید 20 دقیقه دارم با کامپیوتر کار میکنم بعد از این مدت موس شروع به ریب زدن میکنه . 5 دقیقه بعدش دیگه اصلا کار نمیکنه !!!! اما اگه کلا کابل usb موس رو جدا کنم دوباره وصل کنم دوباره بیست دقیقه کار میکنه و ادامه ماجرا
سلام و درود .
فرض کنید 20 دقیقه دارم با کامپیوتر کار میکنم بعد از این مدت موس شروع به ریب زدن میکنه . 5 دقیقه بعدش دیگه اصلا کار نمیکنه !!!! اما اگه کلا کابل usb موس رو جدا کنم دوباره وصل کنم دوباره بیست دقیقه کار میکنه و ادامه ماجرا
|
|
ببینید با یه ماوس دیگه هم این مشکلو دارید؟من یه ماوس داشتم اگه مثلا 20دقیقه با سیستم کار نمی کردی ماوس قفل میکرد و باید یو اس بی ماوس رو جدا و دوباره وصل میکردم تا دوباره کار کنه
haj_farbod (05-01-15), mehrdad_ab (04-01-15)
چرا 70 % مواقع شما به پاور گیر میدید اول ؟!؟؟ خیــــلی جاها دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازگی ها اینجوری شده ، اگه مشکل از پاور بود از همون اول باید لگد میزد ! با این حال دقیق نمیدونم چیه :)
- - - Updated - - -
موس دیگه دم دست نیست ! نه این جدیدا اینجوری شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه ماوس قرض بگیرید از یکی و با اون تست کنید.من مشکلم با تعویض ماوس درست شد.البته مال 2سال پیش بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (05-01-15)
پاور سیستمتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (04-01-15), haj_farbod (05-01-15)
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با سایر دیوایسهای usb مشکلی ندارین
به قطع ایراد از موستون هستش
پس به فکر تعویضش باشین
در ضمن اگر مارکش microfire هست که بهتره بندازینش دوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks