یک هدست بیسیم برای PC میخوام که بزرگ باشه و تمام گوش رو بگیره و میکروفنش جلوی دهن بیاد تا گاهی بتونم اروم صحبت کنم و راحت شارژ بشه
بودجه حدود پنج تومن
یک هدست بیسیم برای PC میخوام که بزرگ باشه و تمام گوش رو بگیره و میکروفنش جلوی دهن بیاد تا گاهی بتونم اروم صحبت کنم و راحت شارژ بشه
بودجه حدود پنج تومن
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 28-05-21 انجام شده است
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدست گیمینگ اگر چیزی میخواهید کیفیت خوبی داشته باشه من این مدل از MSI GH30 V2 را پیشنهاد میکنم هم برای استفاده طولانی مدت راحته هم میکروفون هم قابل جداسازی است ولی بیسیم نیست .مدل های بیسیم تو هدست های گیمینگ خیلی بی نقص نیستند . باز اگر اصرار به مدل بیسیم دارید بگید معرفی کنم .
اگر بی سیم مشکل داره که هیچی، من یک DS 502 MSI داشتم که عالی بود ولی بعد از چند سال سیمش دچار مشکل شد، این هدست میکروفنش فوقالعاده بود الان هم دو تا هدست ASUS و CRATIVE دارم و بخاطر اینکه از جک 3.5 استفاده میکنند در میکروفن مقداری نویز شنیده میشه،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس میخوام هدستی بخرم که توسط USB متصل بشه و در واقع از کارت صدای خودش استفاده کنه و نه مادربرد.
DS 502 موجود نیست وگرنه میخریدمش.
ریزر هدست گیمینگ Kraken V3 X را معرفی کرد؛ فقط 70 دلار!
نظرتون در مورد این چیه
Nimalo (29-05-21)
GH30 به دلیل ماژولار بودن مایکروفون هدست اون نویزی که فکر میکنید رو نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DS502 به دلیل کیفیت ساخت + قیمت مناسب یکی از پرفروشترین هدست های گیمینگ در جهان و آمریکا بود
اگر عجله ندارید با توجه به شنیده های من DS502 مجدد وارد بازار میشه تا ماه آینده
ریزر هم بدک نیست .هر چند به نظرم فاکتور قیمت به کیفیت مخصوصا در ایران برای این برند رعایت نمیشه اصلا
lii (29-05-21)
اتفاقا هر دو هدست ASUS و Crative که دارم از میکروفن ماژولار بهره میبرند! روی دو سیستم هم استفاده کردم و نویز دارند. شاید اصلا این صدایی که وجود داره اسمش نویز نباشه و من اشتباه کنم ولی در DS502 این صدا وجود نداشت و صدا بدون هیچ صدای اضافه ای ضبط میشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس به هیچ عنوان هدست با جک 3.5 نمیخوام.
در ضمن یادمه در اخرین روزهایی که DS502 وجود داشت قیمتش حدود 2300 بود و این یعنی از نظر قیمت دلاری تفاوت کمی با ریزر داشت!
یادش بخیر DS 502 رو خریده بودم 150 تومن!
اون موقع همه چیز ده برابر شد . الان ریز داره فقط پول برندشو میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون ریزر فکر کنم گزینه خوبی برای شما باشه . البته نیم نگاهی هم به رد دراگون داشته باشید
مثل
Redragon H310 MUSES Wired Gaming
lii (29-05-21)
|
Razer Nari Essential: THX Spatial Audio
استاد این بی سیم خوب نیست بگیرم؟ قیمتش از همه سایتهای داخل پایینتره! وضع اونقدر خرابه که با واسطه از امازون بگیری ارزونتر در میاد!
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 30-05-21 انجام شده است
lii (30-05-21)
مالتینا حدود سیصد تومن با گارانتی ارزونتره ولی خب انتقاد های زیادی توی نت دربارش شده! 3000
از لینک تل بگیرم؟ 3300
لیون میگه مهلت تست نمیدیم صد تومن هم گرونتره. 3400
اورگیم و تهران اسپیکر و برایند شاپ هم هستند. 3300
با فافا هم صحبت کردم که قیمت رو بیاره پایین ولی فکر نکنم بیاره. 3780
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 30-05-21 انجام شده است
لیون و فافا معتبر تر از بقیه هستند . اگر تهران هستید شاید خرید حضوری بهتر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه ACC هم اگر بتونید تو پاساژ نور مراجعه کنید فکر کنم بتونید با قیمت خوب تهیه کنید .البته قبلش باهاشون هماهنگ کنید .
lii (30-05-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks