غرفه گرین بهترین بود منم چندتا عکس از سیستمی که آقا شهریار روی اورکلاک میکرد گرفتم اما نمیدونم چرا سیو نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در مورد دریا کامپیوتر رفتم از طرف پرسیدم این لیکوئید کولینگ چند در میاد ؟ گفت 300 . گفتم چه مدلیه ؟ گفت : لیکوئید کولینگه دیگه! گفتم اصولا کولر مستر آکوا گیته اما طرف اصلا ندونسته قیمت میپروند.
اونجا فقط اگه به طرف مدل میگفتی از لیست قیمت برات قیمتش رو میگفت!
و مثل اینکه پاور کولر مستر شاخ غول شکسته بود که ماشین روشن کرده(!) که ازش فیلم هم گرفته بودن
غرفه گرین هم خوب بود اما در حد نمایشگاه اصفهان نبود چون 95% نمیدونست نیتروژن داره جوش میاد نه آب!حالا در صد کسایی که میدونستن اورکلاک چیه رو خودتون حساب کنید!
در کل نمایشگاه افتضاحی بود یه خوبی داشت اون هم آشنا شدن با آقا شهریار بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayan08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از لطف شما سپاسگزارم.
ولی این موضوع مورد اشاره شما درباره شرکت محترم دریا کامپیوتر، ممکن است برای تمامی غرفه داران اتفاق بیفتد. معمولا افرادی که در محل غرفه حضور دارند، از واحدهای فروش، فنی و...انتخاب شده اند و اطلاعات هر کدام در حوزه اختصاصی خویش می باشد. لذا ممکن است شما در آن زمان از شخصی سوال فرموده باشید که فرضا مسئول پاسخگویی به اموری نظیر کنترل نمایندگی ها بوده باشند و یا از فرط خستگی یا ... شرایط مناسبی برای پاسخگویی نداشته اند و این موضوع تقریبا یک امر طبیعی در طول برگزاری نمایشگاه می باشد که از شانس بد ایشان، نصیب شما شده است. واقعا برگزاری نمایشگاه دارای شرایط خاصی است. مثلا شما مجبورید از ساعت 11 صبح تا 8 شب بایستید و مدام به سوالات مختلف پاسخ دهید و ممکن است در برخی اوقات ، ضریب تحمل یا تمرکز حواستان در پاسخگویی ، با مشکل مواجه شود.
به عقیده بنده، غرفه دریاکامپیوتر در نمایشگاه امسال اصفهان، بهترین از نظر غرفه آرایی و تنوع محصول بود و با توجه به شرایط کلی نمایشگاه، تاثیر خوبی بر اغلب مخاطبین محترم گذاشت.
با تقدیم احترام
|
|
कभी हार
بهروز جان شما از کجای صحبت های بنده برداشت کردید که من گفتم عرفه دریا کامپیوتر خوب نبود ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار دیگه پست من را بخونید من جایی در صحبت هام نگفتم فقط غرفه گرین خوب بود عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من غرفه دریا کامپیوتر طراحی خیلی خوبی داشت و قوی شرکت کرده بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی به نظرم باید از امیر علی عزیز و مخصوصاً معین عزیز یک تشکر وِیژه کرد که خیلی توی این مدت زحمت کشیدند . من اونجا فقط مهمان بودم و کار اصلی به عهده معین عزیز بود .
معین جان خسته نباشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
نمایشگاه اصفهان به پایان رسید و با تمام خوبی ها و بدی هایی که داشت
متاسفانه به جای اینکه نمایشگاه هر ساله پیشرفت کنه داره پست رفت می کنه اما من هر سال وضعیت بهتری نسبت به قبل پیدا می کنم و پیشرفت می کنم.
امسال برنامه های بسیار زیبایی برگزار شد و این رو باید متشکر از شرکت اینده سیما و به پرداز چهلستون بود
تجربه زیبایی گرفتن 60 فریم در بازی کرایسیس بر روی 1080i و تست پاور های سری جدید اینده سیما شاید از بهترین قسمت ها نمایشگاه بود برای خود من که جالب بود
ما تونستیم یک تست کامل از سری جدید پاور 1235 بکنیم متاسفانه هر کاری کردیم پاور کم بیاره نشد و این نشان دهنده این موضوع هست که شرکت اینده سیما جایگزین خوبی برای سری 1230 خود پیدا کرده
از طرف دیگر سیستم گیم در کیس زیبای INFINITY بسته شده بود و واقعا دمای فوق العاده پایینی داشت و دمای سی پی یو روی 42 درجه بود و نشان دهنده وجود یک سی پی یو کولر خوب به نام core contact و می تونه بهترین انتخاب باشه باید منتظر بود این کولر در بازار موجود بشه به زودی تست های زیادی با این سی پی یو کولر در لابراتور شهر سخت افزار گرفته خواهد شد
اینجا جا داره از یک سری از دوستان که امکاناتی فراهم کردند که من پیشرفت کنم و نمایشی باشه از قدرت بچه های ایرانی تشکر ویژه ای بکنم مخصوصا دوستان خوبم در شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بزرگ ترین انجمن تخصصی سخت افزار ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین از اقای عمرانی - سعید نوروزی - اقای دانش پور - و اقای مولایی باید تشکر ویژه داشت برای اینکه امکانات نمایشگاه رو فراهم کردند
به زودی عکس ها به روی سایت قرار خواهد گرفت منتظر خبر های جدید باشید
موفق و پیروز باشید معین صامتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 03-11-09 انجام شده است
New Season
SSA Super V.I.P
نمایشگاه امسال مثل هر سال ، کاملا ضعیف بود و پیشرفتی نداشت که هیچ ، کاملا پسرفت داشت به نظر من .
هر سال بد تر میشه .
ولی خوب تک و توک غرفه های خوب پیدا می شد .
غرفه ی Green یکی از اون غرفه ها بود ، چون معمولا هم شلوغ می شد .
از شهریار ، امیرعلی و معین عزیز کمال تشکر رو دارم که تجربیات خودشون رو به نمایش گذاشتن . ( امیرعلی که Crysis رو توی نمایشگاه تموم کرد ! ) .
تیم سخت افزار هم به رکورد های خوبی دست پیدا کرد که اگر اعلام نشده باشه ، قطعا اعلام میشه .
هرچند چشم آب نمیخوره ، ولی به امید پیشرفت نمایشگاه در سالهای آینده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 03-11-09 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
سلام به تمامی دوستان عزیز
این 3 عکس رو فکر کنم ساعت 10:55 گرفته باشم قبل از اینکه در نماشگاه باز بشه فعلآ این عکسها بد نیست
اینم یه نمای داخلی از سیستم گیم(سیستمی که تمامی رو من در کنارش بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و 1 مقدار که صبر کنید عکس هایی که اقای مولایی عزیز که با دوربین Canon 40D گرفتن رو یا من یا معین (وقتی به دستمون رسید) اپلود می کنیم
فقط خواهشا حجم فضایی نداشته باشن
ما با حجم 100 کیلو بایت خیلی بیشتر تحت تاثیر قرار میگیریم تا حجم 500 کیلو بایتی
بله شهریار جان حق با شماست.شاید من درست متن را نخونده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از زحمات تمام دوستان به خصوص اقای عمرانی و معین عزیز و سایر دوستان.
در پایان هم یه تشکر ویژه از شهاریار عزیز میکنم.
به امید انکه و ایران و ایرانی بهترین باشید.
مخلصم
بهروز
Shahryar (04-11-09)
|
|
HWBOT SSA Member
عزیزان تا کی ادامه داره این نمایش گاه؟
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
تموم شد نمایشگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks