یک مدل رو تست نکردم . ولی دو مدل مختلف با برنامه های مختلف مشکلی ندارد .
mehdi_321 (29-12-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله منم دو مدل متفاوت رو تست کردم. ولی مدل قدیمی تر ناسازگاری داشت. طوری که با هر بار ریست شدن کامپیوتر می بایست مجدد درایورش رو نصب می کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همین منظور تصمیم گرفتم برم سراغ کارت یکسان.
حالا با فرض اینکه دو کارت کاملآ یکسان باشند، بنابراین باید یکبار درایور رو نصب کنم برای هر دو کارت؟
آخرین ویرایش توسط mehdi_321 در تاریخ 29-12-15 انجام شده است
بعید میدونم جواب بده . باید تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi_321 (19-01-16)
کاربر شهرسختافزار
من در حال حاظر 2 کارت وایرلس کاملآ یکسان دارم. اگه همزمان نصب کنم و مشکلی نداشته باشه، میشه فرض رو بر این گذاشت که دو کارت DVB یکسان هم مشکلی نخواهند داشت؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابل مقایسه نیستند . از نظر نصب درایور این کارت ها نباید مشکلی داشته باشند . ولی حتما باید از دو نرم افزار مختلف استفاده بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi_321 (19-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks