بزار درایورش رو از درایور خود ماکروسافت اپدیت کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
بزار درایورش رو از درایور خود ماکروسافت اپدیت کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل لپتاپ رو ذکر کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (16-03-15)
کاربر شهرسختافزار
سیستم خانگی با مادر بورد گیگا بایت است .همین کامپیوتر با ویندوز 7 و xp به راحتی بلوتوث رو شناخت ولی ویندوز 8.1 رو نمی شناسه .ضمنا توی دیوایس منیجر تمام درایورها نصب است و علامت بلوتوث رو هم نشون میده ولی چراغ بلوتوث روشن نمی شه ضمنا به لاب تاب های دیگه که وصل میکنم مشکلی نیست
اون موردی که گفتم رو انجام دادید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق بنویسید . که منتقل کنم به بخش گیگابایت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورها ویندوز 8.1 باید نصب بشه .
HEXATOR (16-03-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
mainboard :
giga h61 s2p usb3
cpu : intel g2020
ram 4 g
تو دیوایس منیجر به محض اینکه بلوتوث رو وصل میکنم آیکون بلوتوث ظاهر میشه ( 3 تا ) ضمنا راست کلیک کردم وupdate رو هم زدم ولی نشناخته
با driver suloshen هم امتحان کردم تمام رایورها نصب است
اگر کلا درایورش نصب نمیشه . دانگلت مشکل سازگاری با ویندوز 8 دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رو دانلود و نصب کن باید مشکل حل بشه
IVT BlueSoleil 10.0.479.1 مدیریت بلوتوث
HEXATOR (16-03-15), M3RS4D 50062 (16-03-15), omid4583 (16-03-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
143 مگا بایت حجمش است معلوم هم نیست که مشکل رو حل کنه
کاش یکبار دیگه ویندوز رو عوض کنم همون 7 نصب کنم
الان بلوتوث توی device manager شناسایی شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (16-03-15), M3RS4D 50062 (16-03-15), mmce (17-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks