سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه پدهای ارزون ابعاد حدود 20 سانتیمتری دارند ولی پدهای شرکتهای معتبر هرچی دیدم بزرگ بودن. این مدل هم که معرفی کردید ابعادش 437x350x3 mm هست که سایتای داخلی ابعاد اشتباهی وارد کردن!
الان ماوس پدی که دارم علاوه بر چسبندگی، سیم ماوس هم به اون لبه پد تماس پیدا میکنه و باعث اصطکاک میشه. فکر میکنم یک دلیل بزرگ بودن پدماوس های استاندارد جلوگیری از همین مساله باشه.
بخش قرمز رنگ در تصویر زیر:
1.jpg
نمیدونستم در دنیا پدی وجود داره که عملکرد موس رو بدتر میکنه! نمیدونم چرا انقد کاربرا از این پد چرمی مسخره تعریف کرده بودن! ظاهرش زیباست ولی حداقل تا الان مشکل داشتم باهاش.
من که دیگه میترسم پد بخرم. مگر اینکه حضوری موس رو روش تست کنم یا یکی بگه با همین مدل موس روش کار کردم و مشکلی نداشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی یک پد دیگه هم تست کردم اون از پد فعلیم هم بدتر بود:
این پد جنسش حالت چوب و سرامیک بود. حدسم اینه که پدهای پارچه ای این مشکلات رو نداشته باشند. حتی ارزون ترینشون.PHP Code:https://www.digikala.com/product/dkp-443896
بعد همین پدها میری میبینی همه کاربرا ازش تعریف کردن! لینک بالا نوشته توصیه شده توسط بیش از 100 کاربر! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks