ممنون داداش خوبم که جواب دادی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من تعریف از دانش شما زیاد شنیده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز باز تحقیق کردم یکی دو نفر گفتند wag54g2 برد داخلیش مشکل داره! یعنی ضعیفه کم و بیش! این صحت داره؟ شما بگی نه من میرم میگرم! (اگه پولم برسه! چند هست؟)
من بین دو طبقه میخوام اینو وایرلس استفاده کنم.
اما tp-link رو مدل 8101 پیدا کردم که گفت 60 تومن اونم. یک پورت و وایرلس.
راستش میخوام زیاد گرون نشه اما چیز بدی هم نشه. اگر میدونید این wag54g2 مناسبه برام برم بگیرم. راستی تلفظش چیه؟ دم مغازه چی بگم؟ دبلیو آ جی پنجاه و چهار جی تو؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار خاص منظور چیه؟! هرجا میپرسم میگن میخوای چکار کنی باهاش! مگه با مودم وایرلس چکار میشه کرد کلا؟ من سر در نمیارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uplink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zyxel اگه تلفظش زاکسل باشه همون چیزیه که شاتل گفت میفروشه بهم. ظاهراه 60 تومن و ایناست از شاتل.
یه سوال متفرقه هم دارم. اینکه به جز مودم وایرلس باید چیز دیگه ای هم بگیرم؟ کارت شبکه ؟ اسپلینتر؟ اسپلینتر راستی چی هست؟ چنده؟ از کجا بگیرم؟ چقدر سخته! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks