سلام.دوستان لطفا یک کیبورد با سیم با کیفیت برام معرفی کنید. رنج قیمتش هم به یک میلیون نرسه دیگه.تشکر.
سلام.دوستان لطفا یک کیبورد با سیم با کیفیت برام معرفی کنید. رنج قیمتش هم به یک میلیون نرسه دیگه.تشکر.
|
کیبورد Rapoo V500 Alloy Version Mechanical Gaming Keyboard با کیفیت و خوبه تو رنج درخواستی شما.
البته 80% درصد هست یعنی نامبرپد نداره، نور پس زمینه هم نداره
اما مکانیکال هست با سویچ آبی چری ام اکس
مدل 100 % و با نور پس زمینه اش دیگه قیمتش بالاتر میره. (مثل V500PRO )
رپو V120S
هم هست البته ماوس و کیبورد با همه.
نور پس زمینه هم داره اما مکانیکی نیست مشخصا.
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (06-05-22)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط css6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این رنج پیشنهاد من A4 TECH است
اگر کاربری شما بازی هست این
اگر کاربری دیگه دارید اعلام کنید
A4 TECH Q100
سلام یک کیبورد حدود 2 الی 2800 میشه معرفی کنید
من خودم xpg summoner با کید های قرمز چری ام ایکس رو دیدم
اگه گزینه بهتری سراغ دارید که کیبورد فول و فول مکانیکال باشه و با کلید های قابل برنامه ریزی و دارای استراحتگاه مچ دست چرمی لطفا معرفی کنید
آخرین ویرایش توسط omidmohsen در تاریخ 12-05-22 انجام شده است
xpg summoner بسیار بسیار کیبورد خوبیه به عنوان کسی که از وقتی تولید شده و اومده دارم ازش استفاده میکنم میگم.
هم سوییچ نقره ای هم سوییچ قرمز ،
هم کیفیت ساخت هم امکانات و هم سرعتی توی پاسخدهی از همرده هاش سر تره و در حد کیبوردای گرون تر از خودش هست.
تو بودجه شما کیبورد بهتری نیست
- - - Updated - - -
xpg summoner بسیار بسیار کیبورد خوبیه به عنوان کسی که از وقتی تولید شده و اومده دارم ازش استفاده میکنم میگم.
هم سوییچ نقره ای هم سوییچ قرمز ،
هم کیفیت ساخت هم امکانات و هم سرعتی توی پاسخدهی از همرده هاش سر تره و در حد کیبوردای گرون تر از خودش هست.
تو بودجه شما کیبورد بهتری نیست
To improve is to change. To perfect is to change often
DOOM999 (18-05-22), omidmohsen (12-05-22), Speed Racer (13-05-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks