توی چه بازی هنگ میکنه ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان نمیدونم چرا وقتی با سیستم بازی میکنم هنگ میکنه .
نکته جالب اینجاس که مثلا داخل بازی آنلاین بعضی از نقشه های بازی رو 10 ساعت هم بازی کنم مشکل نداره ولی بعضی نقشه های دیگه رو 10 دقیقه بازی میکنم هنگ میکنه .
بعضی وقت ها هم داخل ویندوز هنگ میکنه .
اینم مشخصاتی که فکر میکردم لازم باشه :
اگر بازم مشخصات یا ... نیاز دارین بگین میزارم . ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
توی چه بازی هنگ میکنه ؟؟
nothing is as it seems
G E N E R A L ™ (25-10-10)
میلاد 10 بار گفتم اگر مشکل فقط توی COD4 هست و با بازی های دیگه اینطوری نمیشی ربطی به سخت افزار نداره...تو این بازی رو یه بار دیگه از اول نصب کن شاید درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Life is ours, we live it our way
عضو VIP شهرسختافزار
بچ خاصی برای این بازی وجود نداره شاید مشکل مال بچ بازی باشه!
در فروم مربوط به خود COD پست بدید ببینید بقیه هم همین مشکل رو دارند یا خیر
کاربر شهرسختافزار
COD 4 Onlineتوی چه بازی هنگ میکنه ؟؟
مهرداد جان ممنون بابت جواب دادرن ولی :میلاد 10 بار گفتم اگر مشکل فقط توی COD4 هست و با بازی های دیگه اینطوری نمیشی ربطی به سخت افزار نداره...تو این بازی رو یه بار دیگه از اول نصب کن شاید درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان نمیدونم چرا وقتی با سیستم بازی میکنم هنگ میکنه .
نکته جالب اینجاس که مثلا داخل بازی آنلاین بعضی از نقشه های بازی رو 10 ساعت هم بازی کنم مشکل نداره ولی بعضی نقشه های دیگه رو 10 دقیقه بازی میکنم هنگ میکنه .
بعضی وقت ها هم داخل ویندوز هنگ میکنه .
اینم مشخصاتی که فکر میکردم لازم باشه :
بازی رو هم دوباره نصب کردم درست نشد. فکر میکنم مشکل دما داشته باشم .
نه میگم که فقط داخل بازی نیست داخل خود ویندوز هم هست . دلیل مثال زدن بازی هم اینه که به نظر خودم بعضی مپ ها که سنگینه کارایی بیشتر میخواد در نتیجه دما میره بالاتر . میخوام بدونم دقیقا مشکلم کجاس !!!بچ خاصی برای این بازی وجود نداره شاید مشکل مال بچ بازی باشه!
در فروم مربوط به خود COD پست بدید ببینید بقیه هم همین مشکل رو دارند یا خیر
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام. اگر احساس می کنید اشکال حرارتی دارید، می تونید ابتدا پردازنده رو تحت فشار بزارید و دما رو کنترل کنید و یک بار هم کارت گرافیک رو تحت فشار بزارید و دما رو ثبت کنید.
این کار رو با کارت گرافیک شروع کرده و با برنامه ای مثل FurMark اونرو تحت فشار بزارید و همزمان دما رو هم با همون برنامه ی CPUID تحت نظر بگیرید. (برنامه رو از اینجا دریافت کنید: http://www.geeks3d.com/20100419/tool...-8-2-available )
برای کارت شما دما تا حدود 95 درجه سانتی گراد برای هنگامی که کارت تحت فشار پردازشی هست عادی می باشد. یه تست بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.
|
|
از روی دمای Idle که توی عکس گذاشته ، میشه تشخیص داد دمای لود رو؛ چون هیچ کدوم هم اورکلاک نشدن CPU هرگز بالای 75 نمیره و گرافیک هم هیچ وقت به 90 نمیرسه چون موتور گرافیکی COD4 اصلا چیز سنگینی نیست
البته یه دمای دیگه هم میمونه اونم NB هست که P45 خیلی چیپ داغی نیست
پس به نظر من فرض دما منتفیه!
Life is ours, we live it our way
Computex (23-10-10), G E N E R A L ™ (25-10-10)
کاربر شهرسختافزار
آره من هم احتمال میدم مشکل نرم افزاری داشته باشن. با این حال چون خودشون به سخت افزار مشکوک شده بودند این روش رو پیشنهاد کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر در توانتون هست که ویندوز رو عوض کنید خیلی بهتره.
کاربر شهرسختافزار
سلام ممنون از دوستان خوبم که لطف میکنن و جواب میدن .
آقا ما تست دمای CPU و VGA رو گرفتیم که خیالمون از جهت سخت افزاری تا حدی راحت بشه .
این نتایج تست ها :
f4yy38xs17dfpk8h9&.jpg
در 5 دقیقه تست دمای CPU تا نهایت 57 رفت و VGA نهایت تا 90 رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نمیدونم که این خوبه یا بد !
کاربر شهرسختافزار
دمای cpu تون خوبه
گرافیکتون هم بد نیست ولی خنک تر باشه بهتره
از عکس هایی که اون بالا گذاشتین معلومه ویندوزتون xp هست
پیشنهاد میکنم یه ویندوز 7 نصب کنید هم XP رو از دست نمیدید و هم میشه فهمید مشکل از ویندوزه یا نه
nothing is as it seems
G E N E R A L ™ (26-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks