توی ویندوز 7 بهتره ولی مهمترین مشکلش نویز شدید و صدای کم شه
به نظرتون یه میکروفون باید بخرم؟
سلام
آقا نمیدونم مشکل میکروفون هست یا نرم افزاری هست که صدا خیلی با کیفیت بد ضبط میشه
چی کار کنم؟ برای چی هه؟
جالب اینجاست که با همین میکروفون و همین ویندوز و همین نرم افزار ضبط کننده ، همیشه صدا ضبط میکردم و خوب بود
نرم افزار ضبط کننده ام BB FlashBack v5.14 هست (فقط شماره نسخه فرق کرد)
ویندوز 8 X64
میکروفون همون که همیشه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برند خاصی نیست . چندین سال پیش 4 تومن خریدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حدس میزنم واسه تنظیمات ویندوز یا تنظیمات درایور کارت صدا (Realtek HD Audio Mnager) باشه ولی تا جایی که بلد بودم دسکاری کردم ، اتفاقا همون قد کوچیک هم که ضبط میکرد رو دیگه با کیفیت بسیار بدتر ضبط میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
توی ویندوز 7 بهتره ولی مهمترین مشکلش نویز شدید و صدای کم شه
به نظرتون یه میکروفون باید بخرم؟
SajjadKhati (20-04-16)
ممنون اوستا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خود سایت گیگابایت گرفتم
من حدودا 6 سال پیش ارزونترین قیمت میکروفون رو خریدم 4 تومن . پارسال که سیستم جدید گرفتم ، بصورت پیش فرض که ضبط میکنم ، خیلی نویز میندازه . میگم شاید با مادربرد گیگای جدید سازگار نیست؟ همچین چیزی هست؟
بعد قیمت میکروفون معمولی چقده؟ 20 تا 30 تومنی میکروفون دارن؟ میکروفون بخزم ، مشکل سازگاری پیش نمیاد؟
هدست بگیر که میکروفن هم داشته باشه .این میکروفون های معمولی نویز میندازن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (20-04-16)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدست ها میکروفون دارن؟
یه هدست از مغازه ای که قبلا داشتیم بجا مونده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی انگار میکروفون نداره از بسته اش که میبینم
یعنی انگار فقط گوشی داره
اما روش نوشته headset
توی مشخصاتش mic dimention و این جور چیزا اومده که انگار یعنی باید میکروفون داشته باشه
مدلش هم miamai sd series hp0011 هه
این الان به نظرت میکروفون داره بگیرم؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 20-04-16 انجام شده است
|
|
من با همون هدفون قدیمی هه که با نرم افزار sound recorder خود ویندوز 8 چک میکنم خیلی قشنگ و بدون نویز و واضح ضبط میکنه
bb fash back هم قبلا مشکلی نداشت . الان نمیدونم چرا این جوری شد
من که قاتی کردم
الان تست کردم با همون نرم افزار bb flash back خوب بود (البته کمی نویز داره که همیشگی همینو داشت و مشکل میکروفون هه)
یعنی برای چی میتونست باشه؟!!!
بازم لازمه به نظرت این هدست رو بگیرم؟
آقا این الان با اونکه نوشته هدست miamai hp0011 ولی صدا ضبط نمیکنه که !!
تازه مشخص نیست توی کدوم پورت صدا باید گذاشت؟ فقط اونجایی که باند رو میزارم ، صدا رو فقط پخش میکنه ولی صدا رو ضبط نمیکنه . توی پورت میکروفون هم که وصل میکنم هم صدا رو ضبط نمیکنه
اصلا میکروفون نداره در ظاهر
فیش اش (کابلش) هم سبز رنگ هه و علی الظاهر انگار باید بجای اسپیکر وصل شه
چرا صدا ضبط نمیکنه؟
کجای پورت مادربرد از اون 6 تا باید وصل کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 20-04-16 انجام شده است
SajjadKhati (20-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks