سلام.من یک موس دارم که قبلا سالم بود و باهاش کار می کردم.ولی الان دیگه کار نمی کنه.مشکل از چیه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.من یک موس دارم که قبلا سالم بود و باهاش کار می کردم.ولی الان دیگه کار نمی کنه.مشکل از چیه؟
|
|
دوست گلم اول اطمینان حاصل کنید که سیمش وصل هست به سوکت مخصوصش
دوم از روشن بودن کامپیوتر مطمئن بشید
سوم اگه همه ی کار های مذکور رو انجام دادید بهتون اطمینان میدم موستون مشکل داره و باید بپرسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (19-04-13)
کاربر شهرسختافزار
اولن که من خنگ نیستم که ببینم سیمش وصل هست یا نه.یا مثلا لپ تاپ روشنه یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما این که چرا قبلا کار می کرد و الان نمی کنه؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا ماوس به دلیل قطع شدن سیم در قسمت ورودی به ماوس ( یا سیم جمع کن ) خراب میشه
احتمالا با تعویض کابل یا کوتاه کردن قست قطع شده و اتصال مجددا همه سیمها مشکلش حل میشه
البته قبل از باز کردن ماوس آن را روی یک سیستم دیگر تست بفرمائید
Over_Cracker (19-04-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام.موس من روشن است و هیچ مشکلی در سیم وجود ندارد.
و لبته از همتون معذرت می خوام یک چیزی نگفتم.من قبلا یک موس داشتم که سیمش اتصالی داشت ولی کار می کرد.الان خاموش و روشن می شه.یدونه دیگه خریدم که Lenovo هست.این روشن می شه و هیچ مشکلی نداره ولی کار نمی کنه
کاربر شهرسختافزار
nima_hl (20-04-13)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks