سلام-میخام win xp نصب کنم ولی نمی شه به یه زوری بوت میشه بعد مراحل اول نصب ویندوز رد می کنه بعد ریست می شه به جایی که بره مراحل بعد بازم میاد از
اول -مشکل ار کجا بید .با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام-میخام win xp نصب کنم ولی نمی شه به یه زوری بوت میشه بعد مراحل اول نصب ویندوز رد می کنه بعد ریست می شه به جایی که بره مراحل بعد بازم میاد از
اول -مشکل ار کجا بید .با تشکر
|
|
سلام عزیز .
اگر سیستم شما جدیده ، معمولآ ویندوز xp روش نصب نمیشه ، چون ویندوز xp یه سری فاکتور هایی نداره .
ممکنه که سی دی ویندوزتون خرابه
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
Over_Cracker (13-12-12), sempron (13-12-12)
کاربر شهرسختافزار
نه دوست عزیز ماله 2سال پیشه قبلا اینطور نبوده جدیدا این مشکل را پیدا کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (13-12-12)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز با یه هارد دیگه تست کردم مشکلی نداشت روی سیستم
مشکل درون هارده
کاربر شهرسختافزار
پاسخ گویی به سوالات خیلی ضعیفه حالا حدودا 10 ساعت که پست سوال را زدم ولی جواب خوبی دریافت نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما اطلاعات و سابقه لازم از سیستمتون را نگفتید! انتظار نداشته باشید که از راه دور بشه به طور دقیق به عیب رسید.تنها بالاترین احتمال ممکن را میشه بررسی کرد.
ویندوز را روی درایو دیگه (مثل D)هم نصب کردید؟
با HDD Regenerator بد سکتور گیری کنید هاردتونا. سعی کنید HDD regenerator را به صورت Bootable رو USB رایت کنید و سیستم را با USB بالا بیارید و بدسکتور هارد را ترمیم کنید.
The-Joker (13-12-12)
سلام دوست عزیز .
شما با یه سیستم دیگه یه فلش رو بوتیبل کنید و بعدش ویندوز رو فلش بریزید و از طریق فلش ویندوز رو نصب کنید ، ببینید که هنوز هم مشکل پا برجایه ، در غیر این صورت به گفته ی استاد گرامی جناب Over_Cracker حتمآ هارد شما دارای بدسکتوره
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
Over_Cracker (13-12-12)
کاربر شهرسختافزار
hdd:320maxtor ide
cpu: -AMD Athlon
min:asus m2n8
vga:8600-1gb-xfx-nvidia
power:model:p4900-name:cm
کاربر شهرسختافزار
مشکل از جامپر هارد هم میتونه باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks