سلام یعنی مادبروردو به صورت کامل در اوردید بیرون؟ وسرویس کردید ؟؟؟؟کابل های پاور برق رو به درستی جا زدید ؟؟؟
تا بریم سراغ مراحل بعد
کاربر شهرسختافزار
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من یه مشکل دارم :
کامپیوترم رو که سالم بود و ویندوز میومد بالا رو باز کردم و تام قطعاتشو درآوردم و تمیز کردم با احتیاط کامل و با فرچه مویی نرم بعد جا زدم سرجاشون حالا سیستم روشن میشه اما نه صدای بوق میاد نه تصویر میاد تو مانیتور
رم و گرافیک رو چک کردم رو سیستم دیگر سالم بود و مادر بورد رو هم بدون قطعات روشن کردم اما باز هیچ صدایی ازش در نمیاد
مادر بورد مدلش : FoxConn - N15235 هستش با گرافیک دیگه و رم دیگه تست کردم بازم هیچی نه صدا نه تصویر
اگه میشه راهنوماییم کنید ممنون میشم
لطفا اگه جاییش تعمیر باید بشه قیمتشم بگید حدودی ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام یعنی مادبروردو به صورت کامل در اوردید بیرون؟ وسرویس کردید ؟؟؟؟کابل های پاور برق رو به درستی جا زدید ؟؟؟
تا بریم سراغ مراحل بعد
m1410 (27-07-15)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر از پاسختون
بله کامل همه چیزو دراوردم تمیز کردم و زدم جا
کابل برق بله درست زدم همه چیز کار میکنه اما نه صدای بوق میاد نه تصویر
از تو کیس عکس گرفتم اما هیچ جا نمیشه اپلودش کرد بد شانسی
کاربر شهرسختافزار
طبق فرمایش امید باطری رو دربیارید وبرعکس جا بزنید واز کارت گرافیکتون مطمین شید درست جا رفته باشه تو اسلات مادربورد
کاربر شهرسختافزار
clear cmos چیه و چ طوری باید انجام بشه ؟؟
دوستمون گفت بیرون از کیس تست کنید تست کردم اما بازم هیچی
کارت گرافیک سالمه رویه سیستم دیگه تست کردم
میگم یه صدای بوق هست اول باید بده اونو نمیده باشه باتریو برعکس میکنم ببینم چی میشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
تست شد درست نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چ کنم ؟؟
رم رو جدا کنید . اگر بوق نزد البته در صورت وصل بودن buzzer . احتمال زیاد بایوس مادربرد آسیب دیده باید ببرید براتون بایوس رو فلش کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m1410 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اره buzzer وصله هزینش چقدر ؟؟خودم نمیتونم انجام بدم ؟؟برا چی این طوری شده ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات کامپیوتر به الکتریسته ساکن بدن حساس هستند . هزینش حدود 20 تومن میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m1410 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تمیز کردن هم باید از فرچه آنتی استاتیک استفاده بشه . بدن باید زمین بشه . روی فرش این کارانجام نشه .بهترین روش تمیز کردن با دستگاه blower یاهمون دستگاه باد هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks