درود.کلیه خازن ها بغیر ازخازن 450ولت تعویض شدند ایسی سویچ ایسی مرجع اپتوکوپلر تعویض شدند.ولتاژ خروجیه22ولت لامپ که بهش وصل میکنم چشمک میزنه ولی باقیه ولتاژ ها3.3-5-7-12-همگی درسته .مشکل چیست؟
درود.کلیه خازن ها بغیر ازخازن 450ولت تعویض شدند ایسی سویچ ایسی مرجع اپتوکوپلر تعویض شدند.ولتاژ خروجیه22ولت لامپ که بهش وصل میکنم چشمک میزنه ولی باقیه ولتاژ ها3.3-5-7-12-همگی درسته .مشکل چیست؟
|
سلام
از نام بردن کلملات مشکل ساز در عنوان تاپیک خوداری کنید . دفعه بعد اخطار میگیرید . چون این کلمات در عرض چند ساعت باعث مشکل برای انجمن میشود .
با این تحلیل نمیشه هیچ قطعه ای را عیب یابی کنه . باید عکس برد با ولتاژ ها رو بگذارید .
و نکته مهم : وقتی ولتاژها درسته دلیل وصل کردن لامپ سری برای چیه ؟؟
توجه به عرضم ننمودید.گفتم همه ولتاژ ها درسته بغیر از22 ولت.لامپ سری وصل نکردم اون برایه فهمیدنه اینه که بدونیم پاور اتصالی داره. یا نه. یه لامپ رو با همون ولتاژه22 ولت روشن کردم.99 درصد مشکل از همون خازن450 ولت هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط رضا قاسمی در تاریخ 29-06-21 انجام شده است
متن را طوری نوشته بودید که متوجه نشدم . الان ولتاژ خروجی 22 ولت بعد و قبل از گذاشتن مصرف کننده چند ولت هست . باید عکس از مدار هم بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضا قاسمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا قاسمی (29-06-21)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا اینو اندازه گیری نکردم.اما در مجموع وقتی لامپ کوچکه دوازده ولتی که به 22 ولته خروجی وصل میشه روشن خاموش میشه.به نظرتون مشکل از خازن میتونه باشه؟البته ناگفته نماند از یه گیرنده سالمه دیگه با همین مارک تست گرفتم همین لامپ 12 ولتیو به خروجیه22 اون وصل کردم بصورت پرنور و ثابت روشن شد.این ثابت میکنه پاور مشکل داره.از یه طرفم کله خازن های پاورو عوض کردم بغیر از خازن بزرگه450 ولتی.احتمال میدید مشکل از خرابیه اون باشه؟تغذیه.jpgخازن بزرگ رو با علامت قرمز مشخص کردم.قسمت سبز رنگ چهار دیود رو تست زدم ظاهرا سالم هستند.احتمال داره مشکل از اونا باشه؟ و در نهایت قسمت ابی رنگ یه مقاومتهptcهست ممکنه مشکل از اون باشه؟
آخرین ویرایش توسط رضا قاسمی در تاریخ 29-06-21 انجام شده است
ولتاژ گیری کنید در هر دو حالت . خازن ورودی هم اگر بود روی خروجی های دیگه هم ولتاژ تثبیت شده نداشتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضا قاسمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا قاسمی (30-06-21)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks