مهدی بهادرفر (23-12-14)
خیر . اگر مورد کلی بود تو بررسی pcmag بهش اشاره میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.engadget.com/products/log...on-mouse/m705/
مهدی بهادرفر (23-12-14)
کاربر شهرسختافزار
آها صحیح . اوکی من پس فعلا که حالا مهلت تعویض رو دارم .. انشاالله میرم برای تعویض و بعد از تعویض نتیجه رو اینجا اعلام میکنم .. ممنون از راهنماییتون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-12-14)
|
|
من چندین سایت خارجی رو چک کردم. موارد اکثرا مثبت هست . هر قطعه ای یک درصد خرابی دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (23-12-14)
کاربر شهرسختافزار
صحیح بعد ببخشید من یک سوال دیگه هم دارم مگر موس لیزری نباید نور قرمز بده بیرون حتی زمانی که داره روی محیطی حرکت داده میشه ؟؟؟ این موس من کلا مثل موس ابتیکال هیچ نوری نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما دارید بر عکس میگید . موس اپتیکال دارای نور قرمز هست . لیزر هیچ نوری به بیرون نمیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (23-12-14)
کاربر شهرسختافزار
نمی دونم والا .. من تا الان هرچی موس داشتم اپتیکال بوده و هیچ نوری نداشته . یک جایی هم خونده بودم لیزری هست که نور داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موس اپتیکال از اسمش هم مشخص هست . باید نوری ساطع کنه تا بتونه کار کنه . ولی لیزی اینطوری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (23-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks