Gigabyte KM7600 Combo
این مدل گیگابایت با قیمت 120 رو پیشنهاد میکنم .
سلام.قصد خرید موس و کیبورد کومبو وایرلس در رده قیمتی 100 تا 120 تومان را دارم.نظر خودم روی لاجیتک mk 270 هستش(شاید هم mk 330).کار خاصی باهاشون انجام نمیدم به غیر از کارهای روزمره و گاهی گیم.داشتن برد مناسب خیلی برام مهمه.برای تمام اینگونه موس و کیبوردها برد 10 متر ذکر شده که در عمل قطعا کمتر از این حرفاست.اما کدوم مدل باز هم در نهایت در همین محدوده مسافت ذکر شده بهتر کار میکنه و قطعی نداره؟
|
|
david-ebi (14-09-15)
چه برتری نسبت به اون دو مدل لاجیتکی که گفتم داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون باز کردن تاپیک جدید همینجا ازتون می پرسم که وبکم در رده قیمتی 100 تا 120 تومان چه مدلی رو پیشنهاد می دید؟
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 14-09-15 انجام شده است
تو این رنج قیمتی شما تفاوت خاصی دیده نمیشه . مشخصات تقریبا یکسان هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Logitech C270h HD Webcam With Stereo Headset
david-ebi (14-09-15)
خوب هزینه واسه موس و کیبورد بی سیم رو تا 290 بردم بالا. حالا
بین دو کیبورد rapoo 8900p و لاجیتک mk 520 دوستان کدوم یک رو پیشنهاد میدن؟برای من داشتن برد بیشتر( یعنی 10 متر مفید)خیلی مهمه.همچنین موس هم میخواهم بتونه روی هر سطحی کار بکنه.
آیا rapoo 8900p چون ارتباط از نوع بلوتوث هم داره و با باند 5ghz هم کار می کنه دارای برد بیشتری خواهد بود؟.
گزینه خوبیه Rapoo Blade 8900P 5GHz Wireless Ultra-slimبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رنج بیشتر برمیگرده به محیطی که قرار دارید .
david-ebi (21-09-15), M3RS4D 50062 (21-09-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks